Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Zdá se, že "profesor" Fiala má už první velké kritiky i ve vlastní partaji - a nejsou to žádná béčka.

;-)

3 0
možnosti
JL

Novy velky kritik se objevil na strankach iDnes. Pan Dusan Navratil. Pise o sve zalibe Stareho Rima. Ted osobne nevim, zda jeho hrdina je Antonius ci Augustus. Urcite vim, neni to novy Cicero. Ten kdyz kritizoval, znal dobre osobu kterou kritizoval. Vedel o cem psal. Podlozil vse trosku homorem a daval pozor, aby neprestrelil. Nepomohlo mu to.

Pane Navratile. Moje kritika vasi osoby, vychazi ze znalosti obcanu s vrazivosti k druhe osobe. Vas clanek je jen malou ukazkou. Otazkou vsak je, jak pan Valicek se jiz vas ptal, "a ted uz jenom: kdo na to, podle vas, ma"?

Take cekam na odpoved. Vase odpoved bude ukazkou, zda se tomu Cicerovi aspon trochu vyrovnate.

1 0
možnosti
Foto

Hrdinou je "Brutus Maximus". Cicera prásknul jeho bývalý klient, kterému on vyhrál spor... Lidé se od té doby moc nezměnili... Kdo má ze současných politiků na premiéra? Na to jsem už přece odpověděl níže. Opakuji: "Kdo na to má to opravdu nevím, nikoho takového tu nevidím." Stačí? Kritika Fialy byla naprosto oprávněná. Fiala je natolik neschopný a myšlenkově prázdný, že musel "zasuplovat" ministr Blažek. Cituji: "... Pokud se nevyřeší nynější energetická krize, mohl by být ohrožen politický systém země, řekl dnes poslancům ministr spravedlnosti Pavel Blažek". To "dnes" z té citace bylo včera, tj. 26.8.2022. Hostinský Palivec ze Švejka by to okomentoval asi takto: "Takový premiér je nám na ....." Kopete za špatný tým, ale i tak díky za názor. :-)

1 0
možnosti
Foto

Článek je pouhým hanopisem na premiéra Petra Fialu. Ten má smůlu, že se ve funkci premiéra ocitl ve špatné době. Mnozí od něho čekají zázraky a viní jej, že tu špatnou dobu vyvolal. Rv

5 5
možnosti
Foto

Když popisuji jeho názorové otočky, tak to není hanopis, ale popis ověřitelných věcí. Tu hanbu dělá Fiala nám (míněna Česká republika), lidem co mu uvěřili a sám sobě. Ne on, my máme smůlu že je premiér. On není první liga, ale s odřenýma ušima okresní přebor. Když na to nemá, neměl to brát...

7 3
možnosti
JR

J64a21n 70R18á25ž

26. 8. 2022 14:48

Karma za docela vtipnou charakteristiku našeho (skoro) všemi oblíbeného premiéra.

PS. S názorem na Fialu se plně shoduji s názorem p.Plesla, který v jednom rozhovoru řekl, cituji: " Fiala je naprosto bezradný. Buď vůbec nebyl schopen odhadnout, do čeho se vyhlášením ekonomické války Rusku řítíme, nebo celou dobu lže. Každopádně jeho vláda se v současné situaci plácá jako nudle v bandě, je zcela odtržená od nálad ve společnosti a realitu vykresluje asi jako komunisté v roce 1988. "

5 3
možnosti
Foto

Díky za karmu. Pan Plesl ho vystihl přesně. Souhlas. R^ Fiala není jen Mlčoch, on je i Mimoň.

1 0
možnosti
PK

Doplním,Fiala bojující pproti EU (5. září 2014 ve svém vystoupení na 25. kongresu ODS) . Zde doslovná citace ze závěru jeho vystoupení:

„Kdekdo se zaklíná Evropou. Spoléhá na nějaké bruselské recepty. A které to jsou? Znáte nějaký, který opravdu funguje? Já tedy ne. Na všechno má Brusel jednu odpověď. Když se něco nedaří, tak je to proto, že jsme ještě málo evropští. Zajímavé ale je, že co funguje na národní úrovni, v Bruselu nějak selhává.

Současně ale stoupá míra iracionality. Tou trpí každý, kdo se před realitou zavře do klimatizované kanceláře a nad obrazovkou počítače spřádá plány, jak vylepšit naše životy. Nefunguje euro, aspoň tedy na jihu? No asi tam mají moc horko.

Jsou vysoké ceny energií pro domácnosti a podnikatele? Tak stanovíme povinně procenta obnovitelných zdrojů, zakážeme jadernou energii, několikanásobně zdražíme energie a budeme konkurenceschopnější s ostatním světem, který na takovéto ideologické nesmysly kašle a dělá, co je pro něj výhodné. Připadá vám to logické? Mně tedy ne. Je to proti zdravému rozumu, dokonce mám občas dojem, že politika Evropské unie je už i proti mírně nemocnému rozumu. Chováme se chvílemi jako blázni, ti si také myslí, že jsou úplně normální.“

Díky vzácné schopnosti pana premiéra vyvažovat naprosto zásadovou nesmlouvavost s vysoce flexibilní pragmatickou uvážlivostí aspoň všichni dobře víme, na čem jsme.

8 2
možnosti
JR

J70a67n 97R80á27ž

26. 8. 2022 14:26

Fiala je muž mnoha tváří i názorů. To musel zachytnout každý.

Že je Fiala muž, to jako chlap? Tak to jsem poněkud přehnal!

3 1
možnosti
AM

Karma, i když je to vůči politrukovi místy dost tvrdé.

Ale je vidět, že zaslepených obhájců nicnedělající, vyčkávací ale zato řádně nabobtnalé vlády ubývá. Snad jen pan Dvořák by měl dostat nějakou medaili za neutuchající věrnost a oddanost pětikoalici.

7 2
možnosti
Foto

A jakou medaili? Tu, kterou dostal Koudelka z BIS od CIA za zahraniční spolupráci? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Máte v profilu velký kus pravdy. Nad Vámi vyhrát nejde. Rv

4 4
možnosti
Foto

Díky za kompliment. Ono je to skutečně dvousečné... Zase jsem byl převálcovaný. Dnes již podruhé. Že by potrefená fialová husa? To je moc levné. Zkuste to podruhé a originálněji.

6 3
možnosti
LC

Technická ... Langšádlová není přes kulturu, ta je přes vědu. Nikoho chytřejšího nenašli.

7 2
možnosti
Foto

Máte pravdu. Moje chyba. Kulak Vata (pokud se zase nepletu) z Černých baronů tehdejší papaláše komentoval slovy: "Kdo si má všechny ty ...... pamatovat". I ti současní jsou stejně neviditelní.

2 2
možnosti
JH

J13a43n 71H35a50r29v62a54n

26. 8. 2022 9:18

Fialový žvanil bleskově odjel se vyfotit s hercem. Tím se tak vyčerpal, že si pak musel vyvalovat šunky u moře. Jo, taky jsem ho viděl, jak schlíple seděl, když ho nějaký úředníček v bruseli peskoval. Chudáček, už ani ty signály nevysílá (- žvanění frází).

Popravdě jsem od politologa ani nic jiného nečekal, už když jsem viděl to pečlivě nacvičené mávání rukama ;-D

12 7
možnosti
Foto

R^ S těmi signály to teď fakt špatné. Možná by pomohlo, kdyby si na ten svůj "Deštník proti drahotě" nainstaloval hromosvod - anténu, jak doporučuji v předchozím blogu. Dosah Fialova vysílače signálů by se tak radikálně zvýšil...

5 4
možnosti
JB

J78i72r10i 97B62o53r

26. 8. 2022 9:14

Respektuji vaše motto. Nebudu s vámi soupeřit.

(motto viz autor)

5 0
možnosti
Foto

Jsem naprosto zdrcen Vaší břitkostí. Už jste mě převálcoval... Mám tam ještě jeden slogan: "Nechci vás naštvat...." I to se stalo:-) Sorry jako...

4 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.