Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Každým dnem se mi potvrzuje přesvědčení, že mediální tlak na vládu a jednotlivé ministry se zvyšuje. Zároveň také nabývá na agresivitě, například veřejně o někom prohlašovat, že je duševně nemocný je na žalobu. Premiér ani ministři se nebudou nýmandy zabývat, není na to čas a zvyšovat pomatencům popularitu také není moudré.

Zdá se že vzedmutí špíny je důsledkem nelichotivých průzkumů, podpora v parlamentu se moc nemění a prezident z Babiše nebude. Přitvrzení je logický krok, je nutné rozhýbat stojaté vody před volbami. Je to zajímavé pro politology, ale pro voliče zase jen další předvolební masáž, ze které záhy nezbude zase nic. Bombastické kauzy a senzační odhalení nemají konce, doslova, prostě se po čase rozplynou. Pouze trestné činy zůstávají, opakuje se to v každé době, úplatky, finanční a daňové podvody, za to se sedět chodí. ;-)

7 1
možnosti
JH

J25a27n 55H78a64r46v37a83n

26. 8. 2022 9:23

- Nevidím to tak dramaticky, ani michprdí pochody, tedy jejich analogie, se zatím nekonaly. A na Babiše se plivalo v tisku, televizi daleko více :-/

4 4
možnosti
MB

Obsah blogu řadím k dalším. Zklamání, oprávněná ustrašenost a skepse. Problémů je kopec. Pravda, stále se neřeší příčiny- je snaha o hojení důsledků. Okamžité řešení neexistuje, s vyjímkou dalšího zadlužování choré pokladnice. .

Tedy nedůvěra a demonstrace. Jak to k řešení potíží přispěje, netuším. Volby vyhraje ten, kdo ČR rychleji a masivněji zadluží. Vládo ven - populisté a oligarchové dovnitř ". Dluh, dobrý dfuh - do mísy přisýpá. Tak nám bude lépe:-)

8 2
možnosti
ZZ

Okamžité řešení existuje a lze bez problémů okopírovat Švýcarské.

;-)

5 5
možnosti
Foto

Je to tak, ale co v tomhle podvodném systému chcete dělat. Zase se příště půjde k volbám v domnění, že to něco změní, ačkoli aby volby nějaký smysl měly, musely by být součástí skutečně demokratického systému, a nikoli toho papírového paskvilu, který tu v současnosti máme. Jinak je to prašť jako uhoď, pochopitelně tedy z globálního pohledu.

Nedávno jsem udělal výjimku (kvůli jednomu estébáckému oligarchovi), ale už na to kašlu. Proč? Protože čím déle budeme nějakou iluzi podporovat, tím déle se jí budeme zbavovat. Jestliže s něčím nesouhlasím, nemůžu to podporovat tím, že se toho budu účastnit. Tenhle systém je špatný od základu a je jedině na lidech (a nikoli nějaké vládě a jejích majitelích), kudy se bude vývoj ubírat. Přeju nám hodně štěstí.

10 1
možnosti
Foto

To, co píšete lze vyjádřit i známým bonmotem: "Kdyby mohly volby něco změnit, dávno by je přece zakázali!"

15 1
možnosti
JK

To je děsný blábol.

13 11
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.