Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dušane, to byla taková paráda, když jste psal s nadhledem a nenechal se v diskuzích vyprovokovat!

Já jsem se nedávno také u jednoho skvělého blogera rozčilil, ale kamarádi mi pomohli.

Tak předávám dál a fakujte na ně.

Fakt nejde o to, jestli je někdo "pravičák" nebo "levičák". Jde jen a pouze o to, jestli je to vůl (event. kráva) nebo ne. Be happy again and enjoy!

1 0
možnosti

Skutečný důvod pro boj v Afghánistánu popsal nedávno americký nezávislý novinář Mike Whitney ve svém článku "Pushing Ukraine to the Brink"         http://www.counterpunch.org/2014/07/09/pushing-ukraine-to-the-brink/ ,                    český překlad zde:   http://www.olomouckenovinky.cz/zpravy/politika/mike-whitney-zavleceni-ukrajiny-nad-propast/   .

V kostce, jde o plynovod, jak jiank, který by US chtěly vést z Uzbekistánu přes Afghánistán ...  a proto tam umírají naši vojáci... Rv

3 2
možnosti
Foto

Zajímavý odkaz. Všem doporučuji. Mike Whitney: Zavlečení Ukrajiny nad propast

„Trvalá svoboda“ je větší podvod, než ošumělá válka proti terorismu....ani jednoho z proklamovaných cílů nebylo dosaženo...

... To, co Evropa a Rusko nepotřebují, jsou Spojené státy...

1 2
možnosti

...... no von ten Honza trochaj nestíhá. Toliko bordelu se bratrům ve světě neurodilo za posledních 100 let, tak v tem instalování demokracie a svobody má nyčko krapet chaos.

3 1
možnosti
Foto

Tak už perex donutil se usmát :)

1 0
možnosti
Foto

Za prvé mise do Afganistánu není a nebyla záležitostí USA ale věcí Rady bezpečnosti OSN se souhlasem všech zemí NATO  to se souhlasem Albánie, Belgie, Bulharsko, Českárepublika, Dánsko, Estonsko, Francie, Italie, Kanada, Litva, Lotyšsko,Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko,Rumunsko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Turecko, USA, Velká Británie, Operace se také zúčastnily následujícínečlenské země NATO: Arménie, Austrálie, Rakousko, Ázerbajdžán, Bosna aHercegovina, Finsko, Gruzie, Irsko, Jordánsko, Korea, Malajsie, Mongolsko,Černá Hora, Nový Zéland, Singapur, Švédsko, Makedonie, Tonga, Ukrajina, Spojenéarabské emiráty.

6 2
možnosti

...... a za druhé ?

0 0
možnosti

Duvod pro americkou invazi v Afghanisanu byla neomezena podpora, kterou poskytoval Taliban vycvikovym taborum Al-Kaidy.

Pomahat zavadeni demokracie v muslimskych zemich je hodne nevdecna prace. Ovsem kdo nic nedela, nic nepokazi.

Navratilovi se nejspis zamlouvaji doby, kdy tam vladl Sovety dosazeny Babrak Karmal. On sam v te dobe delal Sovety dosazenemu Husakovi poskoka coby kandidat KSC.

5 1
možnosti
Foto

První dva odstavce pana Maliny komentovat nebudu. Svatá prostoto. Takovým naivním báchorkám už nevěří ani v Americe.:-)...  K třetímu odstavci: Jeho posedlost a umanutost mou osobou je taková, že lže a překrucuje fakta. Vychází z článku, který jsem napsal již dříve a znovu na něj upozornil v minulém blogu. Všichni ten starší blog pochopili až na něho a dva jeho "přikulovače". Pokud by někdo měl zájem, uvádím odkaz. Názor o prolhanosti a sprostotě pana Maliny si může udělat každý sám:

http://dusannavratil.blog.idnes.cz/c/383217/Jak-jsem-se-nestal-komunistou.html

Je komické, jak někomu takový ironický blog leží v žaludku, že musí překrucovat text. Že by byl pravdoláskařem?V Potom bych to chápal...

0 0
možnosti

A mě se to líbí. Se všim souhlasím. Jen mi tam chybí Arab Muslim Obama a jeho zločiny proti Evropské civilizaci. ;-O!!;-)

3 2
možnosti

Jestli Kerry řekl: "Chceme jednotný, stabilní a demokratický Afghánistán,“ tak je to z logiky věci špatně, protože to vypadá, jakoby si myslel, že Afganistán patří USA.

Slušný státník by řekl "přejeme si" nikdy ne "chceme".

4 4
možnosti

Obdobně byste mohl tvrdit (pokud byste chtěl), že když Vladimir Vladimirovič Putin řekl: 

"Chceme klid a mír na Ukrajině“ .. tak je to z logiky věci špatně, 

protože to vypadá, jakoby si Putin myslel, že Ukrajina patří Rusku...!!

.. Nu.. to ale tvrdit asi nechcete  a proto mi vaše logické konstrukce připadají 

mírně řečeno účelové.

Ale pochybuji, že byste chtěl moji námitku uznat! .. tak naschvál!;-)

0 0
možnosti

Víte, pane Navrátile, Vy máte v něčem i pravdu ale to je taková pravda, o které jsem nedávno psal pnu Fojtíkovi. Obecně se konkrétně Vašich postojů k lásce a pravdě (vy byste to jistě rád viděl v podobě "lásce a pravdě") dá uplatnit výrok pana Mikuláše Dačického z Heslova:

"Vůl zůstane volem a pařez pařezem!"

A to se, prosím, týká Vás osobně. Záleží jen na tom je-li vám bližší vůl nebo pařez!

4 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.