Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oni ti různí lidé s rovnou páteří, kteří, dle svých prohlášeni, do KSČ nevstoupili, jako Havel a spol., jsou něco lepšího? Nebylo to náhodou tak, že byli tak "dobří", že je ani komunisti nechtěli? Jediný kdo je chtěl byla StB? A proto se ničila svazky, proto vyhrávají různí udavači soudy?

0 0
možnosti

Jo, heslo "pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" právě nejvíc zdiskreditovali svým mimoňstvím sami P&L .

0 0
možnosti

A k Sikorskému - toho pána vůbec nemusím. Sice tento výrok je snad jediný, kdy bych snad mohla uvažovat o tom, že ten člověk umí být i upřímný.

Nesnáším ho, je to kariérista na entou a články jeho ženy... tak to je absolutní katastrofa !

0 0
možnosti

Jo, autore, souhlas. Co říkáte na "prezidentského kandidáta Halíka" ?

1 0
možnosti

Celkem trefnéR^, ovšem já osobně mám vysvětlení mnohem kratší a skromnější:

Kdo jsou pravdoláskaři? Je to elitářské seskupení intelektuálů, umělců, lekařů, celebrity světového věhlasu... Kdo je deleguje, není známo (teď k nim přibyli svobodní zednáři). Mají patent na rozum, ví přesně, co trápí občana (rozuměj - vždy jdou proti jeho zájmům), rekrútují se převážně z řad bývalého tzv. disentu. Ovšem už je téměř jisté, že vstanou noví bojovníci, neboť jejich počty se zmenšují, ale pan Karel je plamenně vyzval k dalšímu boji ve stylu Fidela Castra. A to je tedy něco. Objevují se vždy, když v našem národu o NĚCO jde a s jistou pravidelností jsou vždy na opačné straně, než převážná část populace, která si vydělává na obživu svou prací. Vzpomínám na světlé výjimky.

Pěkný den a zasloužená karma.R^

4 3
možnosti

Vy musíte mať hrozné mindráky z úspešných ľudí ;-)

3 4
možnosti
Foto

A znovu dokola, protože trollové diskuzi zamořují a text se propadá... Pravdoláskaři! Proč nikdo nekomentuje odposlechy polského ministra zahraničí Radoslawa Sikorského? Bylo to součástí blogu. Jeden nešťastník co řeší mou údajnou komunistickou minulost (která nebyla) a i kdyby byla, tak je mi to fuk, argumentoval místo věcí z článku profesorem Zubovem8-o To je už na internaci... Takže opět citát Sikorského:

„Polsko-americké spojenectví nemá žádnou cenu. Je naopak škodlivé, protože vytváří falešný pocit bezpečnosti v Polsku... Totální blbost. Dostaneme se do konfliktu s Rusy a Němci a budeme si myslet, že je vše v pořádku, protože ho prostě kouříme Američanům. (Jsme) ztroskotanci. Totální ztroskotanci.“

Copak mezi pravdoláskaři není ani jeden odborník na orální sex? Vy ty vědomosti chlapi máte. Tak se nestyďte!VVV Jenže toto se jim nehodí do krámu, tak mlčí.

1 0
možnosti

I ty můj milý Dušánku.. 

já jsem z toho tvého kličkování v tomto příspěvku úplný jelen.. a tak se tě optám:

"Byla" .. nebo vůbec "nebyla" .. ta tvoje slavná komunistická minulost???.. ;-)

.A je ti to fuk.. nebo ti to vůbec není fuk? Dá se ti věřit, nebo nedá se ti věřit? 

Pokud ti to není fuk.. proč se úporně bráníš tomu, tady přiznat, že si bolševický patolízal, který si podal kvůli korytu přihlášku strany? ;-(;-(... Proč se vyhýbáš to tady přiznat, když ses s tím v jiném článku chlubil? 

Chlubil ses před časem, že tvým prvotním motivem, proč si podal přihlášku do KSČ bylo to, že ti šlo o tvoje koryto!!!;-D .. Proč to nyní zapíráš? Mám nápad.. poradím ti, jak nyní z té šlamastiky... : V  odpovědi na moje nynější otázky prohlaš, ... že si ty otázky vůbec nečetl!! .. ;-) A věnuj se třeba nějakému p.Sikorskému, .. bohužel v tom ti nikdo zatím neodporoval, takže moc dobře nechápu, proč stále obhajuješ něco, co ti nikdo nevyvrací, a nevěnuješ se radši tomu, kde ti člověk tvé lži jednoznačně a úspěšně vyvrací! ;-D .. Ba tě dokonce usvědčí z toho, že si byl bolševický patolízal! ;-)

1 1
možnosti

Můj milý Dušánku , píšeš zde o : 

"pravdoláskařích" jako skupině exponované už za vlády KSČ (.. členové KSČ či patolízalové bolševických papalášů) atd atd.... Když ti ale člověk připomene, že si byl stejný, že ses dokonce také hlásil do KSČ, 

že si to dělal z vypočítavosti, kterou si sám ve svém článku přiznal, osočuješ mě absurdně z demagogie..! ;-D

Chápu sice tvoji zavilost s jakou se sem na místo činu vracíš (tak zavilí nejsou ani ti tvoji pravdoláskaři) a pořád mě zde osočuješ z demagogie, ale je to naopak.. ty sám si králem demagogů!!!.. Já totiž netvrdím nic jiného, než to, co si ty sám ve svém článku (na idnes) přiznal .. a je v tvém článku černé na bílém.. nic jiného!!! 

A aby nedošlo k omylu,  cituji přesně tvoje slova, tak, jak si je napsal ty sám..(citace): ".. vedoucí.. rozhodl, že budu vedoucím oddělení... s tím přišly i nutné úlitby komunistickým bohům... Šmahem se ze mne stal kandidát KSČ.. " (konec citace)!  

Takže ty ses Dušánku stal podle vlastních slov za vlády KSČ kandidátem KSČ !!! Ty ses rozhodl a nyní se tím ve vlastním článku na idnes.cz chlubil !... :o) a své rozhodnutí si ve svém článku také jasně zdůvodnil, .. a opět přesně z tvého článku (citace): "Být vedoucím, nebylo špatné. Nejen finančně. Člověk povýšil i sociálně, dostal se do vedení firmy. Tu ho náměstek pozval do kanceláře na koňáček v pracovní době, jak jinak.. Místo čest práci, soudruhu, si mohl s komunistickými papaláši tykat. Byly tam i služební cesty do zahraničí..To byly ty příjemnější věci. Kdo by to nebral " konec citace z tvého článku. Odkaz na ten tvůj článek zde: http://dusannavratil.blog.idnes.cz/c/383217/Jak-jsem-se-nestal-komunistou.html  Myslím si, že si čtenáři udělají sami obrázek o tom, kdo byl patolízal bolševických papaláš.. ! ..;-D

2 2
možnosti
Foto

Proboha! Co je to za blábol. Tady snad řádí Fantomas. Vždyť to samé tu bylo ráno. Já jsem tam napsal, že je to moc dlouhé, takže to číst nebudu. Což jsem i učinil. Odpoledne to bylo fuč a teď je to tu zase, ale bez mého komentáře. Paranormální jev, nebo na iDNES řádí padlí pravoláskaři, tedy lžiláskaři. A pokud si vzpomínám, přidal jsem tam i příspěvek pana Brodského, neb je výstižný a hodí se:

..... "jakési, ehmm....takové .... podivné ehmm, cosi, ....smysluplné, nadčasové, ehmm.... až drrramaticky drrráždivé !"  (voni to tak už prostě maj, ani prase se v tom nevyzná)...R^VVV

Když už k tomu záhadnému jevu došlo, přidávám i APEL NA VŠECHNY POCTIVÉ PRAVDOLÁSKAŘE:

Pravdoláskaři! Proč nikdo nekomentuje odposlechy polského ministra zahraničí Radoslawa Sikorského? Copak mezi vámi není ani jeden odborník na orální sex? Vy ty vědomosti chlapi máte. Tak se nestyďte!VVV

1 4
možnosti
Foto

J95a17n 34N91e92t66o71p20i14l

16. 7. 2014 16:34

Ááá, tady vpravo v infu panu Navrátilovi jsem našel tohle : "Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi. Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést." Tož nashle;-D;-D;-D;-D;-D.

5 0
možnosti
Foto

Vidíte jak Vás zajímám. S tím mottem moc originální nejste, to jsem slyšel již několikrát:-). Mohl bych také reagovat kousavě, ale s ohledem na Váš předchozí, téměř konstruktivní příspěvek nebudu. Tož nashleVVVVV... ona zvítězí...

1 1
možnosti
Foto

J71a66n 47N14e74t18o21p38i80l

16. 7. 2014 16:29

Fascinuje ne ani tak to, že někdo pravdoláskaře nesnáší. Každý máme jiný názor, to je normální. Ale mnohem víc to, jak hluboká ta nenávist musí být, když tito antipravdoláskaři o tom musí neustále dokolečka pořád psát jakoby měli dojem, že čím víckrát a čím víc nás pravdoláskaře urazí a pošpiní, tím větší to bude mít efekt. To je opravdu fascinující. Ale to je na té svobodě to krásné, že si do Havla, a i jiných, mohou kopnout kolikrát chtějí a i přesto, že se tu nejedná o věcnou polemiku, ale téměř zhmotnělou nenávist, tak jim nikdo nic neřekne. "Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí" - přitom, když se zamyslíte na obsahem onoho citátu, je na něm něco špatně ? Nebo bychom se měli opravdu snažit ve svém každodenním konání, aby lež a nenávist vítězily na pravdou a láskou ?

3 2
možnosti
Foto

Trochu se mýlíte. Proč hned nenávist? Proč ne ironie, sarkasmus, jízlivost, kritika? Já jsem si často utahoval z různých politických stran, hnutí atd. Ale takové fanatiky jako jsou mezi pravdoláskaři jsem nepotkal nikde.  Někdo nemá rád komunisty, někdo nemusí ODS, jiný ČSSD, další Okamuru atd. Každý si článek "proti své straně" přečetl, zanadával a šel dál. Pouze pravdoláskaři jako troubové stále chtějí cosi "řešit" a píší tklivé a vesměs sáhodlouhé bláboly a neustále se vrací na "místo činu", to jest příslušný blog. Vysvětlení je jedno. Kritika byl oprávněná a potrefené husy se ozvaly. Někteří z nich nejsou normální lidé, to je sekta s vymytým mozkem. Já si z nich jen dělám legraci.

"Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí" - proti tomu formálně opravdu nejde protestovat. Ovšem to co předvádí, předváděli někteří pravdoláskaři byla karikatura tohoto tvrzení. Je to podobné jako socialismus - myšlenka teoreticky není špatná, ale ta realita:-), opět karikatura...

3 3
možnosti

J29i88r14i 81M70a81l39i13n49a

16. 7. 2014 16:16

Aha, takze pan Navratil se za normalizace v Sovety okupovane zemi dal ke komunistum. V dobe kdy jini sedeli ve vezeni, delali v kotelnach nebo byli nuceni emigrovat zvolil tenhle soudruh kvuli korytu cestu vlastizrady.

Ale ted bude kopat do lidi jako byl pan Havel.

Dokud tahle diktaturou moralne pokrivena verbez nevyhyne, lepe v nasi zemi nebude…..

4 2
možnosti
Foto

;-D Demagogie super pravdoláskaře. Já u komunistů nebyl a v pohodě jsem o tom napsal. Další lidé si to v pohodě přečetli a pochopili. I v tomto blogu jsem se o tom zmínil. Vždy se ale najde nějaký pitomec - pravdoláskař, který vše překroutí. Kdybych se měl za co stydět, asi bych to nepublikoval. Je to moc složité na tu vaši jednu mozkovou buňku? Vám ten mozek vyplachovali od narození až do dneška. Právě o takových prolhaných typech jako Vy ten blog byl. S komunistickou kartou to neuhrajete;-D i když tonoucí pravdoláskař se chytá i demagogie.

Zkuste se vyzvracet na téma Sikorsky, viz. níže. Já se domnívám, že to je pěkný syčák. Takto mluvit o USA. Fuj. Ani jeden. Ani jeden pravdoláskař to nekomentoval. Je to tabu, protože idiotům média naservírovala do hlav něco jiného. Co Vy na to? Budete první?VVV

2 2
možnosti
Foto

Pravdoláskaři! Proč nikdo nekomentuje odposlechy polského ministra zahraničí Radoslawa Sikorského?

„Polsko-americké spojenectví nemá žádnou cenu. Je naopak škodlivé, protože vytváří falešný pocit bezpečnosti v Polsku... Totální blbost. Dostaneme se do konfliktu s Rusy a Němci a budeme si myslet, že je vše v pořádku, protože ho prostě kouříme Američanům. (Jsme) ztroskotanci. Totální ztroskotanci.“

Copak mezi vámi není ani jeden odborník na orální sex? Vy ty vědomosti chlapi máte. Tak se nestyďte! VVV

0 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.