Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bezpecne tema, vsichni souhlasi. I Okamura kdyz nevi kudy kam k cikanum zabehne….

Zajimava vec je ta, ze v zapadnich zemich ktere nebudovaly 40 let socialismus a mely tuhle hnusnou "slunickovsko - kocabovskou" politiku jsou dnes problemy s Romy mnohem mensi ? 8-o

0 1
možnosti
Foto

Šídlo v pytli neutajíš;-D Všichni nesouhlasí - troll se musí vždy vymezovat;-D

1 0
možnosti

..cikáni....a další chronická netáhla (třeba) v neziskových začleňovacích organizacích....

1 0
možnosti
Foto

Neříkejte "nucené práce", nazvěte to správně "pracovní povinnost". Když někdo něco od státu a tedy od nás všech něco chce, musí za to povinně také něco odvést !

2 0
možnosti

Víte, kdo podle mě škodí Romům? My a lidská blbost obecně. Uvedu příklad. Na nejmenované stanici pustí sérii příspěvků o popálené Natálce a rázem bude s Romy víc lidí sympatizovat. Pusťte reportáž, že rodina bere na dávkách 25 tisíc a budeme je nenávidět, jak zneužívají dávky. Problém ale nastává, když u toho začnete trochu myslet a dohledávat. Pak zjistíme, že z 25 tisíc ona rodina platí 19 za nájem 2+kk. Nebo že podobných Natálek je víc. 

Je chyba v "nich" že zneužívají sociální dávky nebo v "nás", že jsme jim je tak nastavili a umožňujeme jim to? (a to většina peněz nekončí v jejich domácnostech ale někde jinde)

Je chyba v nich, že neposílají děti do školy (a u spousty rodin je to výchovou normální) nebo v nás, že je k tomu neumíme přimět. Je chyba v nich, že se nesocializují, nebo v nás, když je sestěhováváme do ghet, které necháváme žít vlastním životem. Je chyba v nich, že neumí hospodařit s penězi a půjčkami či neplacením se dostávají do dluhů, nebo je chyba v tom, že jim stavíme před baráky herny s automaty, když víme, jak to mají s penězi. Je chyba v jejich nevzdělanosti, nebo v tom, že dopustíme, aby děti nastupovali do škol nepřipravené (neumí často pořádně česky, neznají základní pojmy, rodiče taky česky neumí) ... to totiž pak výjdou max. zvláštní školu, a to ještě v lepším případě. Je chyba v tom, že "oni" řvou po ulicích, dělají nepořádek a porušují pravidla, nebo v tom, že my když to vidíme, sklopíme uši a zrak, ani nepípneme a pak budeme v hospodách a na internetu nadávat ?

2 2
možnosti

Prakticky ve všech bodech je odpověď na Vaši otázku velice jednoduchá. Chyba je v nich. Za to, že se někdo chová jak nějaký středověký primitiv si skutečně může ten který jedinec. Většinovou společnost z toho prosím vynechte. To je typická výmluva sluníčkových multikulturních vysávačů našich daní, o nichž je mimo jiné i tento článek.

9 0
možnosti
Foto

I19v41o 78C53i55l34i32c75h

10. 7. 2014 14:48

Dobrý rozbor, ale i níže v diskuzi je krásně vidět, jak se k tomu staví elita této minority.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, ten jejich postoj byl obecně popsán i v blogu a bude to pravda. Jejich "elity" to řešit ani nechtějí, "status quo" jim vyhovuje:-)

1 0
možnosti
Foto

Některé věci bych i podepsal...a pak zase některé ne :)

1 0
možnosti
Foto

Tak už to v životě bývá :-)

1 0
možnosti

článek je skvělý, karma. Jako občan chci požádat pana ministra financí o seznam všech romských,proromských atd.organizací včetně různých aktivistů a u každé vyčíslit,kolik konkrétně dostává od státu nebo na dotacích. Čili kolik nás všechny ta nesmyslná legrace stojí. Kdyby tahle statistika znamenala finanční problém , navrhuji obecnou sbírku, ze které by se tahle statistika mohla financovat. Stát se totiž bojí a nemá zájem veřejnost informovat. Příslušné ministerstvo by mohlo totiž dostat  punc rasismu.

Financujme perspektivní mladé lidi, dotujme jejich vzdělání v cizině. Peníze vložené do dětí a mladé generace jsou ta nejlepší investice. Do mladých ležáků a jejich příživníků určitě ne. A pro armádu aktivistů bych doporučil základní podmínku pro jejich práci - každý by musel před nástupem doložit, že žil a bydlel nepřetržitě alespoň 3 měsíce v tzv. romské komunitě.

3 0
možnosti
Foto

Ta statistika, pokud by navíc byla na internetu, je dobrý nápad.

1 0
možnosti

Nevolit ČSSD, která maximálně podporuje nefachčenky a cikány. Zvýší jim sociální přídavky, porodné, invalidní důchody, různé rasistické výhody-vzdělání zdarma...

4 0
možnosti

Skvěle, Dušane.

Prvním krokem by mělo být: všechny "neziskovky" musí dodat finanční roční závěrky.

Babiš zkontroluje a na všechny, které nejsou v pořádku, podá trestní oznámení za rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví. Pro všechny špatné zákaz budoucího výkonu jakékoliv neziskovky. Každou neziskovku, která nemá v pořádku finance, zlikvidovat s povinností nahradit škody a vrátit finance.

Osobně pochybuji, že je vůbec nějaká, která by měla doklady a účty v pořádku, všichni aktivisti by šli do lochu. Tam by si měli vyzkoušet nucené práce, aby jednak věděli, co práce je a jednak, aby vytvářeli hodnotu, kterou splatí způsobené škody. A při nucené práci mohou ve volném čase studovat. To je ta šance, na kterou čekají.

Myslím, že to je vysoce humánní a vstřícný návrh.

Tou druhou věcí je, jakým způsobem se mohou jedinci, kteří v té komunitě jsou, skutečně vyhrabat a osvobodit. Jelikož ti, kteří se z té komunity vyhrabali vlastním úsilím a péčí, adaptovali se, už z tou komunitou nechtějí mít nic společného.

1 0
možnosti

Je vidět že se Vám článek povedl,karma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.