Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blekotání trpaslíka Dušana a jeho příliš obecné nic neříkajícíškatulkování 

dokonce ani jeho tzv. „zásadní body“ pořád nevyjasňují ten nádherný pojem"pravdoláskaři" !

Za většinu ze „zásadních bodů“ by se totiž schoval prakticky kdokoliv… odVaclava Klause až po Vojtěcha Filipa, či venkoncem by se tam schoval i náštrpaslík Dušan sám!

 Ohledně příznivců Havla .. ti si povětšinou (alespoň co odposlechnuze svého okolí)

ti Havla nijak moc nepřeceňují, jak se to nyní děje u trpaslíka Dušana..

Příznivci Havla si dost dobře uvědomují, že to byl spíše jensymbol boje proti komoušům a pádu totalitní komunisté moci …Že toho Havel jakopresident moc ovlivnit nemohl je přitom dost jasné.. v nové vládě totiž nikdyneseděl! Ve vládě seděli pánové Klaus, Zeman Gross, Paroubek čiTopolánek a Nečas. Pokud tedy vyčítat, pak především jim.  Havel se stal jen oblíbenýmfackovacím panákem pro mnohé nenávistné primitivy, kteří si potřebovalivybrat (nahoře) nějakého fackovacího panáka .. a pak na něj plivat,pomlouvat ho.. (i po jeho smrti).. aby si jimtrochu ulevili.. Rádi si kopli i mnozí zklamaní naivové, kteří si mysleli, že co se zhroutístarý systém, že se okamžitě staneme národem plným počestných a úspěšnýchpracovníků a během 10 ti let že doženeme sousední kapitalistické státytypu Rakousko či Německo, které přitom 40 let "budování"komunismu (neboli odnaučování tržního systému hospodaření) nezažili. ..  Pořád o tom přemýšlím... a jdu brouzdat po internetu..  snad mi ten pojem vyjasní někdo jiný! ;-)

0 0
možnosti

Je super si číst reakce pana Navrátila.

Není schopen již vůbec zareagovat na jakýkoliv argument svojí další lží či demagogií.

Takže už se jen snaží o rádoby veselé napadání těch co mu píší.

Jak smutný a trapný konec. :-/

I na tento příspěvek přijde podobná reakce.

0 0
možnosti
Foto

Daňku, daňku. Z tvé zloby jsem jelen. Je to dost rádoby veselé? A "špíno chlape" se neříká, říkal Bohuš v jednom filmu. V Vidím, že na mých článcích ujíždíš. Motto: "Autor, který nemá věrného trolla, jakoby nebyl." Díky. Díky. Díky. Moji inteligenci jsi probral, chce to změnu. Zkus třeba něco o sexuální orientaci8-o, ale šetři síly na pondělí. Vyjde další blog. Jistě ani nedospíš a přečteš si ho jako první;-DV

0 0
možnosti
Foto

Pravdoláskaři! Jménem pravdy a lásky vás vyzývám: opusťte tento blog! VTrávíte zde mládí a jinde vaše erudované názory chybí. Toto není Majdan. Opakuji: toto není Majdan! Karel nepřijde;-( Nebo tu chcete zazimovat;-D? Vidím, že jsem vás oslovil. Děkuji. Jestli tu ale ztrvrdnete, budete jinde scházet. A jak potom pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí? Byla by škoda, kdybyste to zmeškali;-DVDěkuji za pozornost a důvěru ve mě kladenou. NezklamuV.

0 0
možnosti

Stále stejně trapné, Špíno chlape.

0 0
možnosti

Ja bych si vazeni dovolil clanek i diskusi shrnout temito slovy:

kazdy z nas je zodpovedny jen sam za sebe a za sve ciny. Nikoliv za barvu sve kuze, nabozenstvi, narodnost ci pribuzne.

Clovek ktery posuzuje jine podle barvy, nabozenstvi, narodnosti ci rodinneho jmena neni nic jineho, nez primitivni, zvrhle,  fasisticke, rasisticke, komunisticke ci jine hovado. Rv

4 0
možnosti
Foto

Jak s tím dokážete žít?V

0 0
možnosti

autorovi doporučuji, aby si přečetl tohle. Je mi jasné, že se uvidí v té lepší skupině, ale opak je pravdou a jasně je tam vysvětleno, proč na to nikdy nepřijde http://www.growjob.com/clanky-personal/mentalni-mor-vlastni-neobjektivita/

2 0
možnosti
Foto

Článek doporučovat  nemusíte, znám ho. Sám jsem ho kdysi v diskuzi doporučoval druhým k přečtení;-D. To jsou paradoxy. Všechno je relativní:-).

0 0
možnosti

Je neuvěřitelné, že tyhle lži tady vůbec napíšete. A nejhorší je, že se najdou i tací, kteří tomu věří!!!! očividně vám někteří lidé vadí a nebudu je tady jmenovat. Stačí si přečíst vaše blogy. Ale tohle je vážně síla. Ale ano, máme demokracii a každý si ji vykládá po svém. Přesně jako vy, jako diletant a ignorant a potom se hloupě bavíte diskuzí. Pár takových jedinců tady už bylo. Časem zrušili diskuze pod svými články, protože se jim nehodilo do krámu, jak je lidé dokázali běžnými argumenty a fakty doslova utlouct. Lžete tady a ještě se tomu smějete.

4 1
možnosti

Souhlas až na poslední větu...Podle mě se tady pan Dušan ani moc nesměje... 

a jestli směje, pak leda s takovou umělou křečí, kdy člověk vůbec neví, 

zda se nejedná spíše o pláč,.. pláč frustrovaného člověka nad sebou samým... 

.. Rozhodně je ale pro každého normálního čtenáře (který trpí při čtení blogu) 

satisfakcí zdejší diskuse.. tu si asi pan Dušan za rámeček nedá.. 

a je naštěstí součástí toho blogu.

0 0
možnosti

Komundiru poznas (mimo jineho) podle toho, ze soudi lidi za hrichy pribuznych. At uz jde o hrichy skutecne nebo domnele.

Stejne postupovali i nacisti. Rv

3 0
možnosti
Foto

Nedělejte z nich hlupáky! Spousta z nich se jen nechce špinit s pravdoláskařskou nenávistí a zlobou. Píší raději na e-mail. Ne každý má kůži KS, který "občas musí polknout i ropuchu". Občas je u něj pořádV. Dnes Vy rozebíráte normální lidi, v pondělí rozeberu pravdoláskaře zase jáV

0 0
možnosti

Navrátile, ty si kus ....

3 0
možnosti
Foto

Hlavně slušně, mládenče (říkal známý pravdoláskař)V;-D

0 3
možnosti

Schwarzenberga vazne nemusim, ale argumentovat tim, ze "jablko nepada daleko od stromu" je fakt silene.

6 1
možnosti
Foto

Zajímavé. Byly tam dvě přísloví, Vy komentujete to "horší". Hmm. Navíc, nebylo to řečeno imperativně...

1 3
možnosti

V létě 1940 byl veškerý majetek Schwarzenbergů zabaven Říší, Jindřich Schw. skončil v koncentračním táboře Buchenwald a Adolf Schw. v emigraci v Americe. Tak jak mohli od léta 1940 vykořisťovat ty nebohé vězně a vraždit jim děti jak píšete? to jste opravdu tak blbej jak vypadáte?

5 1
možnosti
Foto

Kvůli takovým jako jste Vy mi čtenáři posílají e-maily mimo diskuzi.;-D Vy  z humanitárních důvodů obličej raději ani neukazujete. Pokud jste to nepochopil, blog byl o článku a o knize. Není to historická studie.Vraždění dětí - argumenty pologramoty, který nerozumí psanému textu.  Jak to natvrdlým pravdoláskařům vysvětlit?  Nechejme to na dlouhé zimní večery. Já se Vám budu věnovat individuálně i když vím, že marně.

3 4
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.