Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem zvědavý, zda v čele průvodu homosexuálů půjde profesor Putna s transparentem "Katolické buzny" za podpory kardinálů Vlka a Duky.

Ale třeba se časem dočkáme i pochodu nekrofilů.

0 0
možnosti

Autor blogu pan Navrátil v závěru svého nesmyslného článku píše (cituji:) 

" Kde se tyto experimenty zastaví? Dojde k legalizaci pedofilie? I pedofilové přece mají svá práva. I u nich se jedná o odchylku od normálu, za kterou de facto nemohou." (konec citace). 

A já s úžasem zírám, že tedy asi pan Navrátil nerozeznává rozdíl mezi homosexualitou a pedofílií, tj. že nerozeznává rozdíl mezi dobrovolným soužitím dvou dospělých lidí (které nikomu neubližuje) a sexuálním zneužitím dítěte (které samozřejmě ubližuje a je právem hodnocena jako trestný čin). 

Tímto stylem nadsázky při varování před vývojem nám třeba příště může autor varovat proti svobodnému nakupování, protože to příště může skončit vykradeným obchodem! . :-)

Dále se nám pan Navrátil v závěru podivuje nad tím, že prý (cituji:) .. ".. proč se dělá zásluha z toho, že je někdo teplý?" (konec citace).

Ano, to je celý pan Navrátil, něco si demagogicky vylže.. a pak proti tomu bojujete. ;-D   Ale že by homosexualita byla nějaká zásluha těžko někdo někdy vůbec jedinkrát řekl... natož aby se dalo ještě tvrdit, že se z homosexuality obecně dělá zásluha! .. Naopak, mnozí se zde pořád snaží homosexualitu dehonestovat. .. i když pravda.. je to už zde o mnoho lepší, než je tomu třeba někde v méně vyspělých státech na horkém jihu...

3 1
možnosti

J35a32n 10H56l70a61v69a16t71ý

30. 6. 2014 14:47

A teď si představte to haló, kdyby byl pride pochod heterosexuálů. To by sluníčkáři a jiná verbež kvičela, jak jsou netolerantní :)

2 1
možnosti

Ale protoze nas heterosexualy nikdo neutiskoval tak zadne pochody se nekonaji a kvici jen nestastnici jako jste vy.  :-P

1 1
možnosti

R^ Jeden z najlepších článkov, aký bol kedy napísaný. Súhlasím s každým slovom...

4 1
možnosti
Foto

VEŘEJNÁ OMLUVA. Všeho lituji. Pozdě, ale přece. Na pokání není totiž nikdy pozdě. Článeček o homosexuálech jsem spáchal z mladické nerozvážnosti a nabubřelé pýchy. Proto, pro ztišení emocí pravdoláskařských trollů prohlašuji: mám rád nejen holky, ale i kluky. Kluky o něco víc. Z toho plyne, že v mém srdíčku je místečko i pro buzíčky. Po tomto přiznání se mi ulevilo a v celém organismu cítím takové teplíčko. Asi se ze mě stalo sluníčko.

Teď vážněji. Je zajímavé, že nikdo v diskuzi nevzpomenul jednu věc. Hendikepované spoluobčany. Ti nedělají ujeté pochody a přitom by potřebovali mnohem větší podporu, včetně té mediální, než několik uječených homosexuálů.

0 0
možnosti

Ale i hendikepovaní mají třeba svého pana Krásu;-D

1 0
možnosti

Leccos z toho je pravda, ale chtelo by to o hodne vic tolerance a vic zapojit mozek. Napriklad - dite bude mit skoro vzdycky lepsi detstvi v rodine (i kdyz homosexualni) nez v decaku.

6 1
možnosti

A jeste takova zajimavost - v zemich JV Asie kde homosexualy nikdo nikdy neutiskoval a nezakazoval se zadne "pride" pruvody nekonaji. Gayove a lesbicky si coby normalni lide proste nemaji co dokazovat, za co se stydet ani na co byt hrdi….

4 0
možnosti

Karma za odvážně napsaný text... I když né se vším souhlasím.. Adopce homosexuály je každopádně nepřípustná. Homosexualita je z principu neplodná a je třeba z toho vyvozovat závěry. Dítě je aktem lásky a nemá být kusem masa a zbožím, jak se nám některé sluníčkové zrůdičky snaží namluvit. Dítě je člověk, bytost, která má duši a ne zboží, na které automaticky vzniká Právo, jen protože jsem homosexuál..

7 2
možnosti
Foto

Souhlas se vším. Ohledně sluníček: ono takové sluníčko když se na.... dokáže i spálit.

1 0
možnosti
Foto

Vy prostě neznáte slovo tolerance .....:-/Rv

4 1
možnosti
Foto

Vy neodpovídáte na dotazy:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, že jste nám neznalým znalecky vysvětlil, jak to chodí v gay-klubech a v dark-roomech (dodneška jsem nevěděl, co to je), a taky se s námi podělil o dvě fotky ze svého archivu (neuvádíte zdroj, takže předpokládám, že jde o vlastní vzpomínku na prázdniny).

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS