Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem přesvědčen, že způsob, jakým odstavit z vedení strany prudícího Dientsbiera bylo, dát mu křeslo ministra pro lidská práva a rovné příležitosti, což ho logicky okamžitě odmrští na samý konec popularity politiků. Čímž se ho nezastávám, kdo tam bude sedět bude v očích občanů vždycky xxx

0 0
možnosti
Foto

Správný pojem zní protežovat, fr. protégé. Protěžovat je buď těžit, ale nějak divně, až protěžit nebo zdobit květem protěže. Jinak souhlas. Karmu Vám nedám, mám jenom bojler.

1 0
možnosti

Kdo je to rom? Neříkalo se jim dřív cikáni?;-D

1 0
možnosti

Hezký den.

Aaaaaale pane blogere. Pan Diensbier a cikáni za vše můžou. Napadáte Cikány, že zneužívají dávky. Houby. Za to může stát a jeho správa. Za to může těch předešlých dvacet let, co jste Vy volili. Za to může dvacet let rozkrádání, kterému jste v klídku přihlíželi. Vše souvisí se vším. Cikáni jsou někde ta vzadu.

0 5
možnosti

Ministr Diensbier není ani "pravdoláskař, ani "eurohavlista", je to pouze zbytečný člen vlády.

Ono používat těžko definovatelné pojmy "pravdoláskař" a "eurohavlista" je lehké, ale silně zavádějící, nic neříkající a, s prominutím, poněkud pitomé. Vymyslete už, proboha, konečně nějaké vhodné a jednoduché pojmenování pro ony naivní, alternativně inteligentní homo sapiens, kteří kudy chodí, tudy škodí a nasírají; používaní "sluníčkáři", to uráží Slunce i berušky, tak něco jiného, výstižného. ;-)

12 0
možnosti

Taky se dá říct prostě vůl. Ale urážejte vcelku užitečné a poměrně inteligentní zvíře...

13 0
možnosti

Doufám, že  pan Dienstbier se neinspiruje teoreticky kdo je ještě Rom a kdo už ne, u západních sousedů, ve stále ještě živé historii. Tam sice nešlo o Romy, ale pokud vím, měli to tam přesně definované ("čtvrtiny").

5 0
možnosti

J41a30n 76B45í96l63e18k

16. 6. 2014 13:38

Ty odhady jsou přibližně jen na polovině skutečného množství!!

3 0
možnosti

Taky si myslím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.