Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není povinností soudružky Benešové zasáhnout? Místo toho otevřeně tuto soudní mafii podporuje!

0 0
možnosti
Foto

Nejsem příznivcem Ištvána, ale naopak. Od počátku tvrdím, že jde o neuvěřitelný zásah do demokratického systému směrem k jeho destrukci. 

Nikým nevolený státní zástupce za spolupráce nikým nevolené partičky policejních důstojníků tady svrhne legální demokratickou vládu s odůvodněním, že jde o obrovskou korupci zasahující až do nejvyšších pater. 

Za potlesku lůzy, pardon - lidu, pozavírají pár ex-poslanců a premiérovu milenku, načež se ukáže, že se žádná korupce nekonala, až na 3 trafiky, které jsou od nepaměti součástí našeho politického koloritu a kvůli kterým se žádné odposlechy nemusely konat (oni to přece nikdy nepopírali). 

Poslanci jsou propuštěni, ale Ištván je poplácán po ramenou prezidentem, který si vytvořil díky němu svou nikým nevolenou vládu vlastních kamarádíčků a my museli k předčasným volbám. Žádné velkolepé odhalení megakorupce se nekoná. Ištván se u Moravce vymlouvá, že prý byl povinen konat. 

Svým konáním zapříčinil Ištván zřejmě nemalé finanční ztráty (podle mne do miliard) za destabilitu politického systému, předčasné volby atd. Já se ptám, kdo je na druhou stranu povinen hnát za to k odpovědnosti Ištvána?

8 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Ištvan a jeho přisluhovači by za to opravdu měli nést odpovědnost. Zeman z NSZ Brno a Blažková nad ním zatím drží ochrannou ruku. Uvidíme, kdo bude ministrem spravedlnosti... Ištvan už byl jednou vyštván. Měl by být i podruhé.

4 1
možnosti

Máte pravdu.Je zajímavé, že dosud žádný ten velký zloděj státního majetku nebyl odsouzen.

3 0
možnosti

proč ale media mlčí ,proč se nemluví  o jasném motivovaném zadání úderné síly levice, který v těsné spolupráci pomocných aktérů jako Láska a Randák opakovaně vyráběli kauzy...  každému novináři  to přeci musí  vzbuzovat  podezření hraničící s jistotou, že policie a Ištvan jednali na objednávku to přeci nemůže zůstat bez odezvy. Teroristický útok přímo na úřadu vlády a na vládu samotnou ..zklamal mě státní zástupce Zeman,že to nevidí !!

karmaR^

3 2
možnosti

A53d14a52m 16S33t28a46v92a

18. 11. 2013 18:18

"proč ale media mlčí " : To není pravda. Na příklad pan Martin Fendrych psal víceméně v Ištvanův prospěch.

0 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.