Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Arogantní premiér Fiala musí být ruský šváb

Chová se totiž jako ten nejlepší „agent“ Putina. Jeho primitivní protiruská rétorika má ale naprosto opačný efekt. Moc tlačí na pilu. Působí to jinak, než politolog Fiala zamýšlel.

Když se moc do někoho navážíte, tak platí sociologická poučka: lidé se sociálními názory se „slabšího“ jedince zastávají. Takovým umělým tlakem se potom stírají rozdíly i mezi dobrým a špatným. Nikdo zde nezpochybňuje, že Rusko je agresorem. Jenže mainstream úmyslně zamlčuje všechny důvody, proč konflikt vznikl, případně to vykládá pouze jednostranně.

Je to podobné, jako když vlezete do hospody a tam se všichni mydlí a perou. Vidíte rvačku, můžete barvitě líčit, kdo koho buchnul, jakou podpásovku provedl a podobně. Vidíte děj, akci. Ale z popisu této bitky nelze určit, kdo si začal jako první. I v pouhém přestupkovém řízení se v takových případech zjišťuje, kdo dal první ránu. Takže kdo dal první ránu? Rusko? Ukrajina? A kdy ta první rána padla? V letech 2013 až 2014 při takzvaném „Euromajdanu“? Nebo při hladomoru na Ukrajině, který vyvolal Stalin v letech 1932 až 1933?  Nebo později, když ukrajinští banderovci spolupracovali s nacisty a prováděli genocidu nejen těch Rusů, ale i Poláků a Židů? Jsou pro Ukrajince banderovci národní hrdinové nebo masoví vrazi těch jmenovaných národů? Nebo je to anexe Krymu z jara 2014? Nebo půjdeme až do hloubky několika staletí a budeme zkoumat vztahy Rusů a Ukrajinců? Na to nikdo nezná kloudnou odpověď, je to otázka spíš pro historiky. To zde nevyřešíme. A také zde nehodlám probírat, kdo je slabší či silnější po stránce vojenské. Zda Rusko a Západ s USA.

Lidé si to ale vyhodnotili tak, že Mlčoch Fiala a celý pěti slepenec do Ruska kope až moc. Možná se Fiala řídí doktrínou Goebbelse, že „Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.“ Rád bych zcela neschopného „politologa“ Fialu seznámil s lepší interpretací. Ono spíš platí: „Vítězná lež se stává pravdou.“ A v tom konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou (vlastně Západem s USA) zatím nikdo nevyhrál…

Takže Fiala: nestát, nelhat, nelelkovat, „zastavit“ nevyhlášenou válku, nebýt arogantní, neurážet nespokojené občany tím fialovým „rusáctvím“, nevysílat signály, nemluvit pořád v budoucím čase, ale REÁLNĚ ŘEŠIT ENERGIE A DRAHOTU.

Tou Mlčochovou stokrát opakovanou lží je i jeho vyjádření k demonstraci na Václavském náměstí dne 3. 9. 2022, že zaplněné Václavské náměstí je „akcí proruských sil“. Ukrajinský premiér Fiala to řekl při předvolební návštěvě Klecan…

Na Václaváku byli hlavně naštvaní občané! Naštvaní na protilidovou politiku celého pěti slepence. Lidé, kteří neví, jak zaplatit drahé energie! Lidé, co mají strach z toho, co bude. Mají strach, že přijdou o zaměstnání a nebudou mít peníze. Mají strach z nadcházející zimy… Byl to postoj voličů! Žádné „rusáctví“, Signále jeden! A jak Mlčoch Fiala poznal, že tam byly „proruské síly“? Viděl jsem záběry z demonstrace, ale nikdo neměl na oděvu našitou rudou hvězdu „Rusáka“. Jak je, ty „Rusáky“, Fiala poznal? Žádní krypto „Rusáci“, ale nespokojení občané Mlčochu!!! Fiala, stejně jako Pekarová Adamová, uráží normální a obyčejné lidi! Jak tedy na těch demonstrujících občanech Fiala poznal, že šlo o „rusáctví“? A kolik „Rusáků“ tam Fiala identifikoval? Sedmdesát tisíc „Rusáků“? Asi tam byly stovky souborů Alexandrovců. Kde má pro svá tvrzení Fiala důkazy?

Náš „politolog“ Fiala a jeho nohsledové nejspíš trpí stejnou paranoiou jako jistý americký generál James Vincent Forrestol z dob studené války. Ten neustále mumlal: „Rusové jdou, Rusové jdou. Jsou všude. Viděl jsem ruské vojáky!“ A nakonec v roce 1949 vyskočil z okna s výkřikem: „Rusové jdou!“ Tak bacha na to ve Strakovce, historie se přece opakuje…

Já na demonstraci slyšel pouze rozumné požadavky na řešení ekonomické krize, energií a Fialovy drahoty.

Následně komentované reakce opozice na toto další lhaní Mlčocha Fialy byly logické:

Fialo, jsi hňup! Fialo, nejsem žádný ruský troll! Fialo, nezasloužíš si vést tuto republiku!“ Tak reagoval ekonom Miroslav Ševčík. Dále pan Ševčík zmínil, že skoro litoval Fialu za to, co všechno si musel v EU vyslechnout „jako malý smrad“. To je o tom, jak Fialu seřval evropský politruk Guye Verhofstadt, za to, že Fiala není schopen říct „ano” na požadavek rychlého zrušení práva veta jednotlivých států v Evropské radě!

I šéf největší odborové centrály (ČMKOS) Josef Středula Mlčocha za jeho ideologický blábol kritizoval: „Znevažovat všechny účastníky bez důkazů jsem si už zažil v roce 2012 u vlády ODS. Jdete stejně špatnou cestou, pane premiére!"

Za zmínku také stojí vyjádření předsedkyně Trikolory Zuzany Majerové směrem k servilní a kolaborantské České televizi: „A Česká televize neuvádí jako vždy nic!“  Na Václaváku se sešlo až 70 tisíc lidí, některé odhady hovoří dokonce o 100 tisících. Jistě, odhady se musí ve prospěch této loutkové vlády zmenšovat… Ale i kdyby to bylo „jen“ 70 tisíc naštvaných lidí, jak to, že trubci z ČT24 nezajistili non stop vysílání o průběhu celého protestu? Jo, kdyby to pořádal obskurní Milion chvilek, to by bylo jinak. Od rána do večera by ti televizní darmožrouti mleli o tom, kdy to bude, jak to bude, jak se tam dostat, co si vzít atd. A na akci by poslali nejméně tři přenosové vozy! Bušili by to do lidí víc než ten zmiňovaný Goebbels. To má být „veřejnoprávní televize“? To je brutálně provládní televize. Staročeština pro to měla dvě vhodná připodobnění: „dům kurevný“ a „peleš lotrovská“. Až se to otočí, měla by být řešena i ČT. Prodat, zrušit poplatky, zreorganizovat, vyměnit vedení atd. I kdyby to koupila Al-Džazíra z Kataru, pořád by to bylo objektivnější! Ale ono se to otočí. Použiji zde známé klišé: „Otázkou už není, zda se to otočí, ale kdy se to otočí.“

Ekonomičtí odborníci zcela otevřeně hovoří o tom, že už jsme v krizi a Mlčoch jen mává ploutvema, vysílá signály a plazí se pro rozumy a požehnání do Bruselu.

„Eine Karriere“ německého, bruselského, amerického a ukrajinského premiéra Petra Fialy:

Opakování je matkou moudrosti. Proto zde uvedu text z jednoho staršího blogu. Text, který se týká profesionální „kvality“ našeho malého politologa Petra Fialy. Jde o citaci z Parlamentních listů k osobě „politologa a profesora“, nejlepšího ukrajinského premiéra, Petra Fialy alias Mlčocha, jak ho přezdívají. Autorem byl známý aktivista Martin Konvička. Část toho textu stojí za připomenutí. Cituji:

„… Všimněme si jeho kariéry – ten člověk byl ve velmi mladém věku 40 let zvolen rektorem druhé největší university v republice, tedy do funkce, která u standardních akademiků bývá vrcholem celoživotního snažení. Když se ale podíváme na jeho akademickou bibliografii, zejména na tu z dob, než se stal rektorem, nevidíme tam žádný převratný titul, nic, co by vyprovokovalo diskusi a odezvy, nic, co by bylo překládáno do cizích jazyků. Dosáhnout takto brzy tak vysoké mety – a dosáhnout jí bez zjevných zásluh! – naznačuje, že ten člověk buď musel mít velice mocné spojence, nebo musel úplně všechny přesvědčit, že právě jim půjde na ruku. Což jsou vlastnosti agenta nebo lokaje, ale ne vůdce národa v čase krize.

Všimněme si také, že o něm – krom oficiálních informací – vůbec nic nevíme. O Zemanovi jsme věděli, že se rád napil; o Klausovi, že miloval Václava Klause; o Babišovi, že měl rád potravinářství a peníze; o Špidlovi, že jezdil rád na kole a o Nečasovi, že byl tak slušný a ukázněný, až to muselo prasknout. O Fialovi víme jen tolik, že je falešný jako děravý pětník…

Bez komentáře…

Na samý závěr zde použiji citaci z prohlášení ekonoma Ševčíka: „Je zapotřebí vyměnit politiky, za ty, kteří nejsou poplatní zájmům amerického Aspen Institutu, který si zavázal mnohé bruselské byrokraty i národní politiky. Včetně těch našich. Potřebujeme politiky, kteří nejsou absolventi zahraničních zpravodajských služeb. Jsme vlastenci, jsme lidé, kteří mají rádi tuto zemi, a jsme lidé, kteří budou bojovat proti zrádcům, kteří nás vedou do pekel ekonomické spodiny zemí Evropské unie. Jsme proti cestě do otroctví Evropské unie!

A já k tomu přidávám slogan, který na demonstraci neustále zněl:

„Demisi, demisi, demisi!“

Lidi už mají Fialovy vlády plné zuby a ta demonstrace, to byl silný signál (!) vládě!!!

 

Autor: Dušan Navrátil | neděle 4.9.2022 7:04 | karma článku: 43,69 | přečteno: 3076x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 93x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 162x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,56 | Přečteno: 3872x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 903x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Je nám jedno, kolik Ukrajinců zemře. Kolik žen, dětí, civilistů, vojáků zemře.

„Tahle válka je jako důležitý fotbalový zápas a my chceme vyhrát,“ vysvětlil bývalý senátor Richard Black, který desetiletí sloužil v americkém námořnictvu.

9.9.2022 v 7:02 | Karma: 36,43 | Přečteno: 1637x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Koalice SPOLU má dva prezidentské kandidáty. Budeme mít současně dva prezidenty!

Oba jsou tak dobří, že se na Hrad dostanou SPOLU. Potom bude nutná změna ústavy, která dvoj prezidentství nezná. Když v historii souběžně působili tři papeži a dva čeští policejní prezidenti, můžeme mít i dva české prezidenty.

8.9.2022 v 7:07 | Karma: 32,01 | Přečteno: 814x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Demonstrace na Václaváku. A oni by na nás i stříleli

Žádná nadsázka, jen autentické výroky. Včetně té střelby. To je ta změna a nová politická kultura, kterou pěti koalice obalamutila své voliče.

7.9.2022 v 7:30 | Karma: 38,82 | Přečteno: 1429x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Vláda dělá, co může. Nevede si zle

Titulek není parodie, i když to tak zní. Toto skutečně prohlásila kandidátka do Senátu ČR za ODS, paní Martina Motshagen. Tady něco nehraje.

6.9.2022 v 7:06 | Karma: 36,47 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Krádež varlat v Parlamentu

Policie ústy policejního prezidenta Vondráška naléhavě žádá o pomoc v závažné trestní věci, ke které došlo za bílého dne přímo v Parlamentu ČR. PČR hledá další svědky. Pokud jste ukradená varlata viděli, ihned volejte linku 158.

5.9.2022 v 7:03 | Karma: 26,40 | Přečteno: 855x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Mluvící hlavy a pindy starých zbrojnošů

Když si zpětně přečteme autentické výroky politiků z pěti slepence ohledně plynu, elektřiny a drahoty, zjistíme, že je to ještě lepší než klasika „Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?“ Četba jen na vlastní nebezpečí.

2.9.2022 v 7:06 | Karma: 36,68 | Přečteno: 1066x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Petr Pavel hradní Šavel

Seznam Zprávy získal z Archivu bezpečnostních složek dokument, který se týká necitlivějšího období profesionální vojenské kariéry generála Petra Pavla. Je to zajímavé a současně i morálně odpudivé.

1.9.2022 v 8:36 | Karma: 29,28 | Přečteno: 820x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Policajti nepomáhají, nechrání – kradou a lžou

„Konečně se služba vyplatila.“ Prohlásila policistka, která na letišti ukradla drahou kabelku. Toto se skutečně stalo. A kde byl Ivo Ištvan? Šlo přece o luxusní kabelku!

31.8.2022 v 7:07 | Karma: 30,94 | Přečteno: 1182x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala s nožem na krku. Rebelie v ODS

Ministr spravedlnosti Blažek a hejtman Kuba jdou proti oficiální politice ODS. Žádají zastropování cen energií. Šokující grafy cen energií. Blažek byl ještě víc opoziční než sama opozice. „Ještě to tady není“, ale brzy bude.

29.8.2022 v 7:20 | Karma: 38,54 | Přečteno: 1434x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala – Švejk a Trautenberk

Je neuvěřitelné, kolik společného mají tito tři čeští velikáni. Je to důkaz, že reinkarnace bytostí není pouhým indickým náboženstvím, ale holou realitou. Premiér Petr Fiala musí mít v jednom těle tři osobnosti.

26.8.2022 v 7:15 | Karma: 39,09 | Přečteno: 1573x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Fialův Deštník proti drahotě a blýskání na lepší časy

Doba je zlá. Musíme si pomáhat. Proto současné vládě, která neví kudy kam, úplně zdarma nabízím řešení energetické krize. Vědecké řešení. Pomoci může skutečně každý z nás.

24.8.2022 v 7:19 | Karma: 25,60 | Přečteno: 982x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Rozklad západní civilizace

Podle tezí anglického historika Edwarda Gibbona je naše civilizace v úpadku. Již v roce 1775 vše sepsal do 15 bodů. Je to i dnes přesné, výstižné, nadčasové a aktuální.

22.8.2022 v 7:01 | Karma: 29,94 | Přečteno: 942x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala a ministr Rakušan mají hroší kůži

Lidé nejsou hloupí a všechnu tu politickou špínu Fialovy vlády vidí. Poslední průzkum National Pandemic Alarm ukazuje, že Fialově vládě nedůvěřuje víc než polovina Čechů. Nedůvěra je dokonce o 38 procent vyšší než u vlády Babiše.

14.2.2022 v 7:13 | Karma: 27,52 | Přečteno: 1113x | Politika

Dušan Navrátil

Premiére Fialo a ministře Rakušane odstupte

Sdílejte, než to zakážou, jak pravil jeden klasik. Policie České republiky pracuje tak, že podezřelí vyšetřují podezřelé. A současná vláda České republiky před tím strká hlavu do písku. To je ta změna, kterou balamutili voliče?

9.2.2022 v 8:23 | Karma: 28,98 | Přečteno: 1226x | Politika

Dušan Navrátil

Česko jásá – Bradáčová bude prezidentkou

Vznikne zde policejně prokurátorská diktatura. Co víc si přát. Každému bude pomoženo, každý bude chráněn. I proti své vůli, v zájmu jeho dobra.

8.2.2022 v 6:40 | Karma: 23,63 | Přečteno: 664x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.