Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Premiére Fialo a ministře Rakušane odstupte

Sdílejte, než to zakážou, jak pravil jeden klasik. Policie České republiky pracuje tak, že podezřelí vyšetřují podezřelé. A současná vláda České republiky před tím strká hlavu do písku. To je ta změna, kterou balamutili voliče?

Aby čtenáři vůbec věděli, o co se jedná, následuje krátká „svodka“ událostí (psáno italikou):

Dne 15. 1. 2022 v čase od 00:23:19 hodin do 00:23:33 hodin došlo v obci ke střelbě střelnou zbraní na náš rodinný dům. Tímto protiprávním jednáním „neznámí“ pachatelé ohrozili na zdraví a životě několik osob. Střelce na dům pomocí mobilního telefonu navigovala poblíž stojící osoba, kterou jsem já i má manželka bezpečně poznali po hlase. Tento „navigátor“ má velmi zvláštní vazby na osobu policisty z oddělení, které (proti mé vůli) onu střelbu „vyšetřuje“! Je to zde ještě horší, než za komunistů!

Pro pochopení dalšího textu to stačí. Místní policie naprosto fatálně selhala. Úmyslně od samého počátku vršili chybu za chybou, protože nic reálně vyšetřit nechtěli. Pochybení policistů zde nebudu podrobně rozpitvávat. To musí řešit jiné orgány.  Něco (špička ledovce) je zřejmé i z kontextu dole okopírované žádosti na premiéra Fialu. Lapidárně řečeno, když podezřelí mají vyšetřovat podezřelé, k ničemu to nevede. Když jsem se stížností na takový postup neuspěl ani u policejního prezidenta Švejdara, nezbylo nic jiného, než se obrátit přímo na ministra vnitra Rakušana a později i premiéra Fialu. GIBS zmobilizovat nešlo. Naprosto vyloučeno. I na ně je tam v textu narážka.  A státní zastupitelství? Tam je to stejné jako u GIBS. Navíc se jednalo o čas, aby se zabránilo dalšímu zametání stop. Vše bylo policii řádně vysvětleno a zdůvodněno. A oni nic. Zde v regionu doslova platí pořekadlo, že ruka ruku myje.

O podivném vyšetřování střelby v obci byli dne 28. 1. 2022 písemně informováni také tito lidé: Petr Fiala, Vít Rakušan, Pavel Blažek, Marian Jurečka, Ivan Bartoš, Markéta Pekarová Adamová. Jsou natolik veřejně známí, že není nutno uvádět, u kterého teplého vládního korýtka právě relaxují.

Do 9. 2. 2022 ani jeden z nich nereagoval. Z toho důvodu to dávám na vědomí, aby občané příště věděli „komu to nehodit“. Jelikož výše uvedení „ctihodní“ politikové drželi bobříka mlčení, zkusil jsem ještě jednou zaintervenovat u premiéra Fialy a ministra vnitra Rakušana. Níže je uvedený anonymizovaný text oné urgence ze dne 4. 2. 2022. Vše bylo zasláno pomocí datových zpráv:

+++++++++++++++++++++ ANONYMIZOVÁNO +++++++++++++++++++++

Úřad vlády České republiky

premiér Petr Fiala
nábřeží Edvarda Beneše 4
Praha 1 - Malá Strana
118 01 Praha 1

na vědomí

ministr vnitra Vít Rakušan

                                                                                                                                                                                                                                  *********, dne 4. 2. 2022

Věc:   Policejní mafie a nečinnost ministra vnitra Rakušana

Pane premiére,

obracím se na Vás se stížností na mafiánské praktiky místní policie a současně si stěžuji na nečinnost ministra vnitra Rakušana.

Pokud se týká Vaší osoby, jsem hluboce zklamán a rozčarován. Vy a Rakušan jste podvedli občany. To, co oba předvádíte, je ta změna, kterou jste balamutili voliče? Oba dva jste falešní a pokrytečtí. Vy nejste premiér České republiky. Vy jste premiér loutkové vlády.  

V obci ********* došlo dne 15. 1. 2022 ke střelbě na lidi, přesněji řečeno na náš dům a sousedící bytovku. Společnosti nebezpečný člověk, který navigoval střelce na cíl (na náš dům) ještě dnes, tj. 4. 2. 2022 běhá po svobodě!!! Místní skupina policajtů vedená plk. ********** přes můj silný odpor tuto věc nechala „šetřit“ na *******************. Tedy na oddělení, kde pracuje *****************, který má velmi zvláštní vazby právě na onoho navigátora střelby!!! A nejen toto. U „policisty“ ***** se dál jedná i o důvodné podezření, že dne 7. 9. 2019, přímo na služebně ******************* zmanipuloval protokoly, podání vysvětlení, *************! Poslední informace získané pomocí InfZ od PČR a GIBS to jen potvrzují. To jsou praktiky jako v Bělorusku. To není žádné vyšetřování, to je zametání stop těžkého zločinu ze strany policie. Místní policie střelbu v obci ********* vyšetřovat nemůže a nesmí!!! A ******************* už vůbec ne!!!

Vy i ministr vnitra Rakušan jste byli o věci podrobně informováni. U Vás se tak stalo dne 26. 1. 2022 a 28. 1. 2022. Ministr vnitra Rakušan byl s kauzou střelby v obci ********* seznámen dne 24. 1. 2022, 25. 1. 2022 a 28. 1. 2022. Ani jeden z Vás do dneška (4. 2. 2022) nehnul ani prstem!!! Připomínám, že se jedná o takovou „maličkost“, jako je střelba z palné zbraně proti lidem a domu.

Proto Vás, jako premiéra České republiky veřejně vyzývám: pane premiére Fialo, začněte už něco dělat! To slovo „veřejně“ bude dál komentováno. Takže opakovaně žádám o následující:

1. Okamžité odvolání krajského policejního ředitele ********** z funkce

2. Uvalení vazby na nebezpečnou osobu ***********

3. Přeložení věci „Střelba v obci *********“ do **************

Jste premiér Česka. Spadají pod Vás veškerá ministerstva, tedy i ministerstvo vnitra. Navrhoval jste přece ministry do jejich funkcí, takže za to nesete osobní zodpovědnost. Pod ministerstvo vnitra spadá i Policejní prezidium s policejním prezidentem. Ta hierarchická struktura je uváděna z toho důvodu, aby bylo jasné, že všechny tři výše uvedené body jdou splnit. A jdou splnit dokonce rychle. Takže Vás žádám, ať už konečně konáte.

A že to jde, o tom svědčí i kauza policejního prezidenta Lessyho. Ten byl svlečený z uniformy a trestně stíhán během jednoho dne. Když se chce, tak to jde. A pokud Vám budou všichni lhát, že to nejde, že existují úřední postupy, že policie koná, tak Vám nabízím na takové fízlácké odklánění skvělý klacek. Ďábel se, jak je známo, skrývá v detailech. Takže podrobněji:

Ke střelbě došlo dne 15. 1. 2022 v čase 00:23:30 hodin (záznam bezpečnostní kamery). Policisté přijeli místo činu nafotit až za cca 8 hodin od chvíle, kdy se to dozvěděli. Ale jací policisté! Z *******************! Podezřelí měli vyšetřovat podezřelé! Zasahující policista pod přísahou a pod kamerou několikrát lhal. Mám k tomu audio a video záznam, který hodlám poskytnout médiím: všem TV stanicím a všem deníkům. Za jeho nejhorší lež považuji to, že mi lhal, že si vyzvednou i kamerové záznamy z protější prodejny potravin. Neudělali to. Místo jen nafotili a odjeli! Do prodejny nešli! To mělo být nějaké vyšetřování, když neudělali ani takovou elementární věc??? Výslovně jsem to požadoval už v mém prvním trestním oznámení. Přišlo mi to velice divné, takže jsem se na to dotazoval dle InfZ. A až po této intervenci přijel dne 25. 1. 2022 z ******************* policista a o záznamy nejspíš požádal. Oni reagovali až pod tlakem a až za 9 dní po střelbě!!! Z toho jdou vyvodit dvě věci:

1) Takové formální „vyšetřování“ si místní fízlové mohou strčit za klobouk. Ano, pane premiére, i já jsem člověk, kterému ujely nervy. To, co místní policisté předváděli a předvádí, není žádné vyšetřování závažné kriminální činnosti!!! Oni zametali a zametají stopy! Oni mařili a maří vyšetřování!!!

2) Ale co je nejhorší, je ta jejich fízlácká drzost a rozežranost. Z toho jejich nekonání lze vydedukovat tuto věc: oni nekonají, protože si jsou jisti, že se jim nic nestane. Neschopný policejní prezident Švejdar nehne ani prstem. Ještě neschopnější Dragoun z GIBS také nezasáhne. Kruh je uzavřen... Proto jsem Vás dne 26. 1. 2022 požádal o odvolání Dragouna z funkce ředitele GIBS. Šlo o jeho selhání z roku 2019.

Jaké důkazy o policejních pletichách ještě potřebujete? Stačí to, co uvádím výše. A stačí to, aby všechny tři oprávněné požadavky, byly splněny.

ZÁVĚR

Žádám, abyste se osobně v této věci angažoval a donutil PČR, aby dodržovala zákon. Je to osobní zodpovědnost Vás, jako premiéra a osobní zodpovědnost ministra vnitra Rakušana. Možnosti k tomu máte. Takže žádám, aby všechny mé požadavky byly ze strany Policie České republiky bezodkladně splněny.

Pokud se týká termínu, nemůžu Vás jako premiéra časově úkolovat. Ale jelikož se téměř 2 týdny (!!!) nic neděje, počkám na Vaši písemnou reakci či písemnou reakci ministra Rakušana nejdéle do středy 9. 2. 2022. Ministru vnitra Rakušanovi jsem tuto žádost dnes zaslal „na vědomí“. Nebude-li reakce žádná, budu dne 9. 2. 2022 o této kauze informovat veškerá média a obrátím se i na prezidenta Zemana. O možnosti intervencí v Evropském parlamentu jsem Vás také informoval a bude-li to nutné, obrátím se i tam. Prosím o písemné vyrozumění o způsobu vyřízení této žádosti.

Ing. Dušan Navrátil

+++++++++++++++++++++ KONEC DOPISU +++++++++++++++++++++

Jistěže policejní prezident ani ministr vnitra nemůžou přímo zasahovat do trestního řízení. Ale mají jiné možnosti, jak zasáhnout, když je brutálně porušovaný zákon. Např. když uprchl Krejčíř, policejní prezident Kolář odstoupil. Sice pod tlakem, ale rezignoval. Uvádím titulky ke kauze Krejčíře z dobového tisku: „Na veřejnou výzvu premiéra Jiřího Paroubka rezignoval ve středu policejní prezident Jiří Kolář a ministr vnitra František Bublan přistoupil k tvrdým trestům pro zasahující policisty a jejich nadřízené.“ Podobný postup jsem vyžadoval i já. V otázce střelby ale všichni mlčeli, nikdo z nich nehnul ani prstem...

Policajti předstírají vyšetřování. Těch možností, jak pachatele usvědčit, je přitom několik. Mimo jiné jsem žádal i o lokalizaci mobilů v obci u čtyř lidí v tom inkriminovaném čase. Pokud by si policie vyžádala od mobilního operátora data, střelba mohla být vyřešena během dvou dní!!! A já mám obavy, že fízlové vše natahují tak, aby operátor data smazal. Věc se, jen díky mému tlaku, dál vyvíjí. Jen obecně: ono není vůbec vyloučeno, je zde důvodné podezření, že za tou střelbou může stát nejen již zmiňovaný příslušník PČR (má pořádný motiv), ale i příslušník České armády, který často chodil do rodiny onoho „navigátora“ střelby a v roce 2017 byl již PČR vyšetřován ve věci jiných lumpáren. Tak, či onak, vypadá to na pořádný skandál v ozbrojených složkách. Proto takové „vyšetřování“?

Není na tom nic složitého. Jen se to šetří naoko. Toto by vyřešil a pachatele střelby usvědčil i student prvního ročníku policejní akademie!!!

Když prezident Zeman v Nedělní partii na TV Prima hovořil o tom, že ti lidé, kteří před Parlament přinesli šibenice, by měli sedět, hned na druhý den (!) servilní Nejvyšší státní zástupce Stříž nechal věc prověřit. Přitom na těch šibenicích visely jen pytlíky s obecnými nápisy. I ta provařená policie v tom neviděla trestný čin. A všichni se v té věci najednou mohou přetrhnout. Vládní svatoušci hysterčili, jaká je to hrůza. A o nic velkého přitom nešlo. Zde se ze zbraně střílelo na dům a na lidi a titíž svatoušci pokrytecky mlčeli. O své kejháky se báli zbytečně, ty šibenice byly symbolické. Ale když šlo skutečně o zdraví a o život občana, bylo jim to jedno. To mi přijde dost nevyvážené. Taková vláda nemá mandát, aby vládla Česku. Nejlepším řešením, jak se jich zbavit, jsou předčasné volby.

Idiocie ohledně volby českého národního ptáka, to je jak z dílny Járy Cimrmana. A toto s vážnou tváří chtějí koaliční politici řešit... Střelba a podivné vyšetřování je přitom nezajímá!!! Za katastrofální stav Policie České republiky nenese odpovědnost jen ministr vnitra Vít Rakušan a premiér Petr Fiala, ale i celá vláda. Vláda je od slova vládnout. Zde se ale nevládne, zde se řeší pitomosti a před zodpovědností se strká hlava do písku a nad policejními špinavostmi se zavírají oči.

Na základě všech souvislostí mi nezbývá nic jiného, než zopakovat to, co jsem uváděl na samém začátku:

Premiére Fialo a ministře Rakušane odstupte!!! Vaše vláda je tou nejhorší vládou po listopadu 1989!!!

Autor: Dušan Navrátil | středa 9.2.2022 8:23 | karma článku: 28,98 | přečteno: 1226x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 93x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 162x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,56 | Přečteno: 3871x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 903x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Je nám jedno, kolik Ukrajinců zemře. Kolik žen, dětí, civilistů, vojáků zemře.

„Tahle válka je jako důležitý fotbalový zápas a my chceme vyhrát,“ vysvětlil bývalý senátor Richard Black, který desetiletí sloužil v americkém námořnictvu.

9.9.2022 v 7:02 | Karma: 36,43 | Přečteno: 1637x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Koalice SPOLU má dva prezidentské kandidáty. Budeme mít současně dva prezidenty!

Oba jsou tak dobří, že se na Hrad dostanou SPOLU. Potom bude nutná změna ústavy, která dvoj prezidentství nezná. Když v historii souběžně působili tři papeži a dva čeští policejní prezidenti, můžeme mít i dva české prezidenty.

8.9.2022 v 7:07 | Karma: 32,01 | Přečteno: 814x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Demonstrace na Václaváku. A oni by na nás i stříleli

Žádná nadsázka, jen autentické výroky. Včetně té střelby. To je ta změna a nová politická kultura, kterou pěti koalice obalamutila své voliče.

7.9.2022 v 7:30 | Karma: 38,82 | Přečteno: 1429x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Vláda dělá, co může. Nevede si zle

Titulek není parodie, i když to tak zní. Toto skutečně prohlásila kandidátka do Senátu ČR za ODS, paní Martina Motshagen. Tady něco nehraje.

6.9.2022 v 7:06 | Karma: 36,47 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Krádež varlat v Parlamentu

Policie ústy policejního prezidenta Vondráška naléhavě žádá o pomoc v závažné trestní věci, ke které došlo za bílého dne přímo v Parlamentu ČR. PČR hledá další svědky. Pokud jste ukradená varlata viděli, ihned volejte linku 158.

5.9.2022 v 7:03 | Karma: 26,40 | Přečteno: 855x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Arogantní premiér Fiala musí být ruský šváb

Chová se totiž jako ten nejlepší „agent“ Putina. Jeho primitivní protiruská rétorika má ale naprosto opačný efekt. Moc tlačí na pilu. Působí to jinak, než politolog Fiala zamýšlel.

4.9.2022 v 7:04 | Karma: 43,69 | Přečteno: 3076x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Mluvící hlavy a pindy starých zbrojnošů

Když si zpětně přečteme autentické výroky politiků z pěti slepence ohledně plynu, elektřiny a drahoty, zjistíme, že je to ještě lepší než klasika „Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?“ Četba jen na vlastní nebezpečí.

2.9.2022 v 7:06 | Karma: 36,68 | Přečteno: 1066x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Petr Pavel hradní Šavel

Seznam Zprávy získal z Archivu bezpečnostních složek dokument, který se týká necitlivějšího období profesionální vojenské kariéry generála Petra Pavla. Je to zajímavé a současně i morálně odpudivé.

1.9.2022 v 8:36 | Karma: 29,28 | Přečteno: 820x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Policajti nepomáhají, nechrání – kradou a lžou

„Konečně se služba vyplatila.“ Prohlásila policistka, která na letišti ukradla drahou kabelku. Toto se skutečně stalo. A kde byl Ivo Ištvan? Šlo přece o luxusní kabelku!

31.8.2022 v 7:07 | Karma: 30,94 | Přečteno: 1182x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala s nožem na krku. Rebelie v ODS

Ministr spravedlnosti Blažek a hejtman Kuba jdou proti oficiální politice ODS. Žádají zastropování cen energií. Šokující grafy cen energií. Blažek byl ještě víc opoziční než sama opozice. „Ještě to tady není“, ale brzy bude.

29.8.2022 v 7:20 | Karma: 38,54 | Přečteno: 1434x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala – Švejk a Trautenberk

Je neuvěřitelné, kolik společného mají tito tři čeští velikáni. Je to důkaz, že reinkarnace bytostí není pouhým indickým náboženstvím, ale holou realitou. Premiér Petr Fiala musí mít v jednom těle tři osobnosti.

26.8.2022 v 7:15 | Karma: 39,09 | Přečteno: 1573x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Fialův Deštník proti drahotě a blýskání na lepší časy

Doba je zlá. Musíme si pomáhat. Proto současné vládě, která neví kudy kam, úplně zdarma nabízím řešení energetické krize. Vědecké řešení. Pomoci může skutečně každý z nás.

24.8.2022 v 7:19 | Karma: 25,60 | Přečteno: 982x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Rozklad západní civilizace

Podle tezí anglického historika Edwarda Gibbona je naše civilizace v úpadku. Již v roce 1775 vše sepsal do 15 bodů. Je to i dnes přesné, výstižné, nadčasové a aktuální.

22.8.2022 v 7:01 | Karma: 29,94 | Přečteno: 942x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala a ministr Rakušan mají hroší kůži

Lidé nejsou hloupí a všechnu tu politickou špínu Fialovy vlády vidí. Poslední průzkum National Pandemic Alarm ukazuje, že Fialově vládě nedůvěřuje víc než polovina Čechů. Nedůvěra je dokonce o 38 procent vyšší než u vlády Babiše.

14.2.2022 v 7:13 | Karma: 27,52 | Přečteno: 1113x | Politika

Dušan Navrátil

Česko jásá – Bradáčová bude prezidentkou

Vznikne zde policejně prokurátorská diktatura. Co víc si přát. Každému bude pomoženo, každý bude chráněn. I proti své vůli, v zájmu jeho dobra.

8.2.2022 v 6:40 | Karma: 23,63 | Přečteno: 664x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.