Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... náš "Signál" by sa s tem nepáral!,- Mr. Black je evidentně prorusky smýšlející agent Kremlu, extrémista non plus ultra a rozvraceč světových demokracií;-D!

1 0
možnosti
Foto

R^ Přesné! :-) A ještě by u toho mával ploutvema...

Reaguji až teď, v neděli, čtvrtek a pátek jsem měl zablokovaný vstup do diskuse. Celkem šlo o 3/6/12 hodin během 6 dnů. Slušné skóre. Skončilo to před pár minutama. Jsem zvědavý kdy mě opět, de facto za nic "vypnou" :-)

0 0
možnosti
Foto

Kissinger toho taky nakecal a už otočil. Horší jsou ti, co se jim tyhle kecy líbí a šíří je dál, viďte autore?

5 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že "kecy" Blacka a Kissingera mají větší váhu než ty Vaše. Jak to vidíte Vy?

2 1
možnosti
JL

No já nevím, co to povídal mariňák Black, jak to známe z amerických filmů, mariňáci jsou trošku vypatlaní.............. Je docela možné, že Američan věří, že Ukrajinci chtěli zaútočit, ale to by se Putinovi hodilo - byl by to od Kyjeva vrchol hlouposti..... Možná mariňák nesledoval zprávy, ale americké vládní kruhy varovaly před útokem Rusů poměrně dlouho, ale Ukrajinci reportérům pořád dokola opakovali, že Putin nezaútočí, to by musel být blázen....Jasně. Bylo naopak jasné, že zaútočí, pokud nedostane od Západu záruky, že Ukrajinci v NATO nebudou. Nedostal a za)točil. Jak prosté, milý Watsone.

0 0
možnosti
Foto

Pojmenoval jste to přesně: "... Nedostal a zaútočil". To byl jeden z důvodů...

Papež František počínání NATO ve vztahu k Ukrajině viděl takto: „Štěkají u vrat Ruska"

0 0
možnosti
PJ

na tohle jde říct jen jedno, nekrmte trolla;-)

5 0
možnosti
Foto

I trollům je potravy třeba. Jak ,,tvůrčí" tak i takydiškutérské;-D

2 1
možnosti
JZ

Autor je demagog a obratný manipulátor. Válku na Ukrajině může ukončit okamžitě Putin, když odvolá svou ji armádu z Ukrajiny. Jedině on je zodpovědný za vraždy ukrajinských žen a dětí. To je demagogie jak vyšitá, rusáci vraždí na Ukrajině ženy a děti, ale může za to Západ. Něco tak odporného mohou hlásat jen nejhorší kreatury. Rusáci se často vymlouvají na to, že prý Ukrajinci chtěli zaútočit na Donbas. Nevím, Ukrajinci tvrdí, že ne. A i kdyby, Donbas je mezinárodně uznávanou součástí Ukrajiny, takže by na to měli právo z hlediska obnovení zákonnosti na vlastním území. Jednalo by se o legitimní policejní akci.

Koneckonců, někteří historici tvrdí, že Stalin chtěl v jednačtyřicátém napadnout Hitlera jako první, a jak víme, dopadlo to opačně.

11 2
možnosti
Foto

Tou formulací "Něco tak odporného mohou hlásat jen nejhorší kreatury" jste myslel mě? Já jsem podle Vás kreatura. Chci slyšet ANO nebo NE. Tak ven s tím, "hrdino". Tuto rétoriku máte z Mastných krámů? Jak je možné, že ten Váš "příspěvek" admin nesmazal? Já ho mazat nebudu :-) Ať všichni vidí tu Vaši "slušnost".

Vy jste vůbec nepochopil o co v tom článku šlo. :-) Možná Vám to dojde zítra, kdy dodám pokračování.

Ale jedna věc mi vrtá hlavou. Podle řečí jste ten největší rusobijec. Pro Ukrajinu přímo krvácíte - tedy jen slovně ;-D Proč se dobrovolně nepřihlásíte na "východní frontu"? Takový "jestřáb" a on sedí u Mastných krámů, popíjí pivo a "umravňuje Navrátily" ;-D

Můžete to "umravňování" blíže specifikovat? Nejen mě, ale i čtenáře by zajímalo, jakou techniku při tom umravňování používáte... A k tomu válečnictví: Pan Pavel Novotný, alespoň to říkal, chtěl jet na Ukrajinu bojovat, ale kvůli zdravíčku to prý nešlo. A co Vy? 8-o Také zlobí zdraví? Předpokládám, že se jako obvykle zachováte zbaběle a neodpovíte. [UA] EU

0 0
možnosti
MR

Problem autora tohodle clanku je, ze manipuluje s pocty vojaku. Rus mel k dispozici na frontove linii cca 160 000 muzu. Ukrajinec mel 250 000, ale na cele Ukrajine. Coz je trosku rozdil. A co se tyce cynismu tak bez toho se valka vest neda. Lidi se valecne masinerii opravdu stavaji jen cislem. Valka se da vyhrat jen bez emoci. Pri planovani a naslednem rozhodnuti je vzdy nutny byt cynik, protoze Vase rozhodnuti zname vzdy smrt pro plno lidi. A pocet lido co zemre je pokud jsou informace ohledne sil presne taky dobre odhadnutelny. Ovsem je si treba polozit otazku jake reseni by bylo lepsi. Ukrajinci bojujou proti nekolika nasobne silnejsimu nepriteli. Rozhodli se pozadat okolni svet o pomoc a ten jim vyhovel. Materialne je zasobuje, ale bojovat je jejich rozhodnuti. A pokud se nepletu tak se nikde na Ukrajine nedemonstruje za kapitulaci. Nebo aspon ja jsem nikde tyto protesty nezaznenal.

10 0
možnosti
Foto

Žádná manipulace. Vycházel jsem z těch daných čísel, o lokaci tam řeč nebyla. Asi tomu rozumíte lépe než americký veterán. Stejně bych mohl říkat, že manipulujete Vy. Kde máte důkaz, že Rusové byli těsně u hranic a v to počtu? Já pochyboval a komentoval to, Vy jen melete virtuální "pravdu". Důkaz od CIA? I tom jsem v blogu psal, jaké "důkazy" umí vyrobit...

0 0
možnosti
Foto

,,Následující článeček si neklade nároky na úplnost. Za skutečným vývojem událostí má nepochybně zpoždění a jistě bude v některých ohledech nepřesný. Řadu tvrzení lze potvrdit jen se zpožděním, potažmo vůbec. O zdrojích ani nemluvě";-)

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788091;-)

1 0
možnosti
Foto

Já čekal zase něco válečnického, asi z toho Afghánistánu 8-o, a Vy jen božujete Rv Duch Kyjeva znovu zaútočil :-)

Přesně mě vystihl pouze pan Jiří Jiroudek. Cituji: "... dodnes nepostřehli krédo autora, které má v záhlaví: nechci Vás naštvat za každou cenu, ale co nejlevněji". Povedlo se?

4 8
možnosti
MJ

Amerika zdaleka není ideální země, ale jak je vidět i senátor tam může bez problémů prezentovat své názory zcela protichůdné k názorům vlády. Navíc dále žít a být senátorem... V Rusku by pravděpodobně nešťastnou náhodou vypadnul z okna nebo by seděl ve vězení... A to je ten zásadní rozdíl.

14 0
možnosti
AM

Já to vidím takto:

Vína za zahájení války jde že 100 % za Ruskem.

Vína za její nesmyslné protahování jde alespoň z 75 % za USA = holt vojenský byznys potřebuje neustále potravu.

1 10
možnosti
RK

Přesně. Rusové mohli už pochodovat v Kyjevě, popravit nepohodlné a mohlo být už po válce. Magovskij, vy jste hlava pomazaná.8-o

14 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.