Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Vláda dělá, co může. Nevede si zle";-) To nic. Autor taky dělá, co může. Nakonec, má to v záhlaví, že. A taky si nevede zle. Holt nehujeří, nejasánkuje a nepidluje;-)

3 1
možnosti

Takže hlavní svolavatel sobotní demonstrace Vrábel dluží tři miliony a má na krku 27 exekucí a obstavený účet. To se povedlo.;-D

9 0
možnosti
Foto

To jsou zajímavé informace (je-li to pravda), takový člověk není tím pravým "vůdcem". Cosi mu schází (asi ty miliony :-)), ale lidi tam šli přece z jiných důvodů... I kdyby to svolal nějaký "Kašpárek", tak by tam šli... A zajímavé je, jak to jeden z Pirátů komentoval: Prý kdyby se našla silná osobnost a vznikl "opačný" Milion chvilek, tak bysme byli "někde"... řekl. Kde, je tak silné slovo, že by admin musel reagovat... Takže mají strach z demonstrací. Zesměšňují to, zlehčují to, ale strach tam je...

6 2
možnosti

J45a84n 35H34a18r56v75a74n

6. 9. 2022 9:14

Já z politologa zklamaný nejsem, protože tohle jsem od něj očekával. On si zakládá na tom, aby vypadal důstojně, mluvil spisovně, při tom "akčně" mával rukama a ... to je tak všechno co umí. Bezobsažné bláboly (- signály) už lidi prokoukli. Rychle se odjel vyfotit na Ukrajinu a pak, chudák upracovaný, se rekreoval u moře. Když mu jakýsi úředníček vyčítal v bruseli, tak před ním seděl schlíple jako spráskaný pes.

Pokud by někdo z ODS měl opravdu vládu řídit, aby to někam spělo, tak bych viděl Kubu, hejtmana z jižních Čech .

3 0
možnosti

Ta dáma, kterou jste citoval je členkou ODS, živí se posezením v lavicích senátu ČR ....co by jste prosím pěkně mohl čekat jiného?

Přece nebude například citovat spřátelený Seznam, který si nedávno dovolil uvést,že pan Fiala je nejhorší premier v Evropě...

4 1
možnosti
Foto

Výstižné. A ten Seznam si dovolil moc. Hanba mu! :-)R^

1 0
možnosti

Kdysi jsem byl mistrem výroby v Karnole. Otec z ředitelství prošel provozem. Já doma loudil jeho názory. Rodič pravil - "Synu, je to s tebou špatné - lidi tě mají rádi. Jak to tam vedeš a kde máš výsledky" ...? Já mu tehdy nerozuměl ...

Masivní veřejné mínění se rozhodlo - Fiala a vláda, padouši. Obliba není - vymalováno. Srovnání existuje i konkrétní kroky. Problémy mají všechny státy. Ideální řešení neexistuje. Pak tedy hrábnout do rezerv, předvádí svými balíčky Německo. Tak to udělejme rovněž! No z cíleně deficitních rozpočtů asi těžko? To je fuk, chceme to! Souhlas, tato Vláda stojí za prd. Veledobře už bylo. Logické, tedy bude veleblbě ... :-)

7 2
možnosti

Pane Bučku, veřejné mínění míní, že se něco špatného blíží. Už i ten Don Pablo Blažek to říkal.

Situace je zlá, ne však kritická.

Já osobně současnou vládu podporuji a přeji jí dobrá rozhodnutí. Na demonstraci se nechystám.R^

3 0
možnosti

Právě teď jsem se z Rozhlasu dozvěděl, že si vláda zadala u třech agentur rozbor stavu v energiích a celkovou situaci! Např. i to, jak pomáhají firmy v zahraničí svým firmám atd.

Podle výsledků agentůrníků se Vláda rozhodne co dál.

Tak já vám už nevím ......................R^Rv

11 0
možnosti

Teď si zadala. No, to přímo jasně vypovídá, jak je připravena. ;-D;-D

Fakt banda neschopů.

10 1
možnosti

Relita je taková, že se Češi vrátili z dovolených, na kterých se nebáli rozházet více, než kolik jim dělá roční účet za energie, hospody jsou nabyté k prasknutí, na silnicích je plno aut, hlady nikdo z nich neumírá a následující topnou sezónu nebude nedostatek paliv. Vláda ceny energií kompenzuje a další pomoc je připravená, dokáže se na Evropské úrovni domluvit na společném postupu a prosadit svoje vize, protože jsou rozumné.

Nevidím důvod k panice a hysterii, jde o uměle vyvolávané nálady před volbami.

Umíte jen osobně napadat a šířit nenávist. Zdá se vám, že jste málo hrubě osočil paní Martinu a nemůžete na ni nic vyšťourat tak si pomůžete neznámo proč panem Tlustým, členstvím v totalitní KSČ a srovnáním. Důvod téhle nepochopitelné vsuvky je bez jakékoliv relevantní informace čistě dehonestační.

Je z toho cítit opravdu zápal, něco jako Zdena Vařechová v minulém režimu, pravda, polopravda a lež, zamíchat a vyplivnout na čtenáře. Hlavní je přiložit pod závist a nenávist.

8 6
možnosti

Vláda nic nekompenzuje, jen o tom žvaní. V rámci EU se nedohodla na ničem, naopak, Síkelův návrh Lejnová rovnou smetla ze stolu. Není připravené nic.

Hospody jsou narvané? Kde? Už nyní padají menší firmy, nedostali krom slibů nic. Lžete si do vlastní kapsy s Fialovým šátkem přes oči.

13 1
možnosti

Je to vtipně smutné, ale pochopení to u pevně zásadových obdivovatelů finálového kočkopsa nenajde.

Tímto způsobem se nedopracujeme k alespoň malému souznění občanů pro nelehkou dobu, která přichází.

5 3
možnosti
Foto

U tvrdého, fialově sálajícího jádra fanatických ódéesáků to skutečně odezvu nenajde. Je to klišé, ale zde platí: "Na palubě Titaniku se tančí, vysílají se signály a přitom se do podpalubí hrne voda." Malé signály sice vyslal Kuba i Blažek, ale to je spíš politický pragmatismus, jak se udržet u koryt... Nevím, jestli to "myslí stejně upřímně", jak kdysi blouznil Standa Gross..

3 0
možnosti

Jedna paní, co znám, tam byla. Nevěděl jsem to předem. Říkala, že hrozný, že tam šla kvůli tomu, že vláda neřeší drahotu, ale že tam mleli strašný hovadiny. Ona na rozdíl ode mě, politiku nijak zvlášť nesleduje.

Já to věděl předem, co za stvůry to svolává. Kdyby někdo svolal demontraci za účelem protestu aby vláda stran zdražování energií místo přešlapování na místě nebo plošného rozhazování zavedla cílenou a účinnou pomoc, na ru bych šel taky.

0 3
možnosti
Foto

Žijeme lépe a radostněji, protože se nám práce daří! (J.V.Stalin)

5 0
možnosti
Foto

Tak je to správné! Tak to má být! Jak řekl jeden klasik...

4 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.