Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemám policii nijak v lásce, zkušenosti s ní nejsou nijak dobré, ale to, co předvádí autor, to je paranoia.

0 0
možnosti
Foto

Blog je o usvědčené zlodějce, policistce Čechové. Kde vidíte nějakou paranoiu? Popište mi to. Až se prospíte, přečtěte si tu blbost co jste zplodil. Vy prostě musíte trolit za každou cenu. Jako obvykle. A to je dobře, sranda musí být. Co bylo dnes spouštěcím impulsem Vaší obsese? Popište mi to. :-)

0 0
možnosti
JL

Jsou to taky jen lidi...a každý se snaží, jak umí. Tak třeba takový pan Rédl nebo Hlubočok či Ráth, či Gross...koho bychom ještě vyjmenovali, aby nás nezavřeli?

1 1
možnosti
Foto

Ti, které jste jmenoval byli opravdu pilní:-) A co třeba pan Kalousek? S těmi jeho padáky? :-) Já vím, ono se u něj nikdy nic neprokázalo:-) Nebo někoho z covidové mafie?

1 0
možnosti
Foto

Pane Navrátile, smutnou skutečností je , že toto téma většinu našich občanů zajímá minimálně, což vyhovuje i našim politikům napříč politic. spektrem. Lidem, které toto téma leká a jsou proto pasivní , se snadněji vládne. Jiné to ani neleká, ani nezajímá, dokud se sami nestanou obětí svévole.

Je chválihodné, že se mnoho lidí dokázalo shodnout na pomoci Ukrajincům. Ovšem v té pomoci za nimi stojí i vrchnost, takže jim to nepřináší žádné obavy.

Už jsem dával asi třikrát odkaz na petici, kterou podepsalo minimum lidí. Prostě to téměř nikoho nepálí. Často jsou lhostejní i ti poškození. Rezignují.

https://www.petice.com/petice_spolku_rodiny_obti_eske_justice_na_zmnu_trestniho_adu_a_trestniho_zakona

1 0
možnosti
Foto

Je to fakt, toto téma lidi neláká. Jsou tu energie atd. Ale ono by je to nelákalo ani při levných energiích :-) Až jak píšete "... dokud se sami nestanou obětí svévole." To už může být pozdě :-) Na petici se podívám, prostuduji a nejspíši podepíši.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem opravdu nepolepšitelný, takový proti policejní recidivista. Takže sám sobě do diskuse přispěji ještě jedním skvělým odkazem. Je v něm vše. Prohnilost policie se tam snoubí s komickými prvky, Opravdu, ale skutečně opravdu to stojí za přečtení. Je tam vše. Nadřízený zase nic "nevěděl" apod. A končí to krásně po česku. Místo aby toho "policistu" hnali svinským krokem z PČR, on byl de facto povýšen a skončil na bezpečném a teplém místečku na policejním prezidiu. 8-oSpravedlnost zase dostala na vrak Rv Neuvěřitelné čtení...

'Prosím, až po vás'. Policistovi Šabršulovi chtěli dát dýchnout kvůli alkoholu. Kontrolory zavřel a odešel

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/prosim-az-po-vas-policistovi-sabrsulovi-chteli-dat-dychnout-kvuli-alkoholu_1712220700_ogo

1 0
možnosti
Foto

Samomluva je poslední příležitost popovídat si s rozumným člověkem;-D

1 0
možnosti
MP

Každá generalizace (a Váš článek není nic jiného) je špatná. Tato společnost (bohužel) policii potřebuje, stejně jako fotbal potřebuje rozhodčí. Jsou mizerní policisté, doktoři, soudci, konstruktéři, řemeslníci, rozhodčí a jsou jiní, kteří jsou dobří. A pod koberec svá pochybení zametají všichni, bohužel :-).

5 0
možnosti
Foto

"Tato společnost (bohužel) policii potřebuje" - to je pravda.

Jenže ti "mizerní policisté, doktoři, soudci" spolu drží jako klíšťata, jejich někdy falešná profesní solidarita je extrémně silná. Jiné "profese" tak silnou soudržnost nemají... To je ten problém. Celkem jsem byl opravdu překvapený profesionalitou GIBS. Klobouk dolů. Ale i zde je na obloze mráček. Ta nešťastná policistka byla jen malá rybka. Takže kladu řečnickou otázku: Kdyby se jednalo o papaláše, dopadlo by to stejně? Soudním řízením? Asi ne. Důkazem je vývoj ve věci ze Seznam Zprávy. Rybku obviníme, nad kapříky zavřeme oči. Přečtětet si ten článek. A i mnou zde vychvalovaná GIBS náhle začala měřit dvojím metrem...

4 0
možnosti

Ostudná kauza. Přesto nesouhlasím s vaším názorem, že "Policajty obecně nikdo nemá příliš rád, snad jen nějaký masochista." Většina lidí to tvrdí jen z toho důvodu, že dostali oprávněnou pokutu za svůj dopravní (nebo jiný) přestupek. Když se jim ale zdá, že na jejich ulici je nějak nebezpečno, nejraději by viděli policistu za každým rohem. A když se stanou obětí nějakého trestného činu, jejich averze k policejní uniformě je taky najednou pryč. Myslím si, že doba zelených uniforem a červených nárameníků už je dávno pryč a že bychom měli policii více respektovat (jako třeba respektují "bobíky" v Anglii). Pravda je, že snažit by se měly obě strany a tato kabelková kauza k tomu moc nepřispívá.

3 0
možnosti
Foto

To, co píšete je obecně pravda. Ale já mám s místními fízli, prolezlými rodinnými vazbami a kamarádšofty naprosto konkrétní a ve velké většině TY NEJHORŠÍ MOŽNÉ ZKUŠENOSTI. To nejde jednoduše popsat, je to na dlouhé lokte. To by byl "Velký pitaval z malého krajského města"... Zde v tom skutečně jedou všichni :-)

1 1
možnosti
Foto

Jak to vypadá, dnes si vystačím sám a budu diskutovat (mimo pana Herdu) sám se sebou. Taková fízlácko nostalgická meditace. Trolové, "help me, help me" a přispějte s nějakou troškou do mlýna. Ale teď vážněji. Ti policajti si opravdu dělají co chtějí. Mám i další článek na toto téma. Tentokrát z Novinky.cz

"Jako stát ve státě. Policie už nechce ani říct, co stálo za hromadným kolapsem v Sokolově"

Oni jsou tak tajnosnubní, že v článku popisovaná davová psychóza zachvátila celé policejní prezidium a nejvíc postižený byl policejní prezident Vondrášek...

Heuréka! Tentokrát odkaz vložit šlo.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-jako-stat-ve-state-policie-uz-nechce-ani-rict-co-stalo-za-hromadnym-kolapsem-v-sokolove-40407233#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest199_novy_box_firmy_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

1 0
možnosti
Foto

Jaká to shoda náhod. Na Seznam Zprávy se dnes (!) objevil tento článek:

"Případ zmizelé kabelky: Policistka před soudem, kolegové trestu uniknou."

Dopadlo to jako pokaždé, plichtou, kterou museli přiznat (obviněná policistka). JENŽE policejní papaláši potrestání nebyli... Co k tomu dodat? A policejní prezident Vondrášek k tomu mlčí!!! Takže ne PČR, ale FČR (Fízlové České republiky)? Oni to hodili, spíš nechali jen na jedné malé rybce... Ti nad ní jsou Mirci Dušínové! To je chucpe! Odkaz se mi z neznámých důvodů nedaří vložit... Najdete to podle názvu článku...

2 0
možnosti
Foto

Titulek by měl začínat slovem když. Protože Policie ČR není zločinecká organizace. Přesto je téma mnohem vážnější, než by se mohlo zdát, protože se netýká jen policie, ale orgánů činných v trestním řízení obecně. Dokonce i advokacie a orgánů veřejné moci obecně. Za určitých okolností u nich dochází , eufemisticky řečeno, k semknutosti. Někdy spravedlnosti pomůže, když věc pronikne do médií. Pak není tak snadné předstírat, že bylo postupováno de iure.

Vzpomeňme například soudce JUDr. A. Sotoláře a jeho mamipulaci s důkazy nebo vleklou kauzu otravující život JUDr. Vlastě Parkanové. Pokud stát natolik pohrdá občanem, že s ním zametá floskulemi a mantrami, když mu (státu) dojdou argumenty , pak demokracie začíná kulhat na obě nohy i na hlavu.

Stát se umí chovat jako arogantní bestie, když poškozené straně odpoví jako onuci slovy: Kvalifikovaným šetřením nebylo zjištěno pochybení nebylo shledáno porušení zákona nebo soud prvního stupně postupoval dle platných zákonů. A je to. Relevantním argumenty a předložené důkazy včetně tzv. nové skutečnosti lze v ČR takto jednoduše smáznout a dát tak jasně najevo, že pohár trpělivosti přetekl a že chudák pachatel má také jen jedno zdraví.

6 0
možnosti
Foto

R^ Nelze než NAPROSTO souhlasit s Vaším textem. A v tom posledním odstavci, to je přímo ze života. Oni tak skutečně "pracují", včetně jejich blábolů, že to šetřili či posoudili "kvalifikovaně".

2 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.