Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a14n 33R56á58ž

30. 8. 2022 14:16

Co se týká Blažka: Fiala je jeho výhradní produkt a v žádném případě se ho nechystá torpedovat. Podle mne jeho páteční projev jen suplovat to, co by měl říkat Fiala, ale s celkem pochopitelných důvodů to říkat nemůže.

Osobně Fialu jako předsedu vlády rád nemám a považuji ho za nejméně schpného předsedu vlády v hiistorii samostatné České republiky, ale mám pochopení pro jeho nic nedělání, protože kdyby se hodlal více věnovat racionálnímu řízení vlády a směřoval její činnost výhradně v zájmu občanů České republiky, rozpadla by se koalice, vláda by skončila a nemohl by počítat se svou větší aktivní angažovanosti v Bruselu v budoucnu.

Ovšem vystoupení šáfa krajů Martina Kuby je z jiného soudku a je výrazem určité tenze, která uvnitř ODS probíhá.

2 0
možnosti
Foto

Situaci jste popsal výstižně a přesně. Jen bych to doplnil o zajímavý, téměř "konspirační" názor z médií, že to celé vystoupení ministra Blažka byla jen komedie pro občany. Něco jako hodný policajt Fiala a zlý policajt Blažek. Přitom vládu nechce zhodit ani jeden z nich. Víme proč:-)... Znáte to: na každém šprochu je pravdy trochu :-) U toho Kuby mám stejný názor jako Vy.

0 0
možnosti
Foto

Něco k tématu cena energie. O čem se mlčí. TAKTO MLUVÍ ENERGETICKÝ EXPERT -cca 2 min. Je to i o ČEZu:

https://www.youtube.com/watch?v=7e-0Zk5hqeY&t=23s

0 0
možnosti
ZZ

Ano, Ing. Vladimír Štěpán toto říkal už dávno a vláda s ním nechtěla nic ani konzultovat, když vládě navrhoval, že dokáže zajistit dodávky relativně levného plynu.

Že to jde, vidíme nyní v Maďarsku, které každý den dostává navíc tolik plynu, co naše vláda nějakým záhadným způsobem nakoupila pouze jednou jednorázově z Chorvatska.

:-/

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/madarsko-rusko-plyn.A220831_161701_eko-zahranicni_bur

0 0
možnosti
Foto

Karma, karma, karma!! Plus blikající signalizace (nefialová) na hrozící nebezpečí. Díky, pane Navrátile, za shrnutí současné tíživé situace v naší milované vlasti). R^[>-]

2 1
možnosti
Foto

Mimořádná linka (spíš link) do politického záhrobí: "Fiala dostal z ODS dopis, který si nevystaví." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-uz-je-zamer-Cizi-moc-Fiala-dostal-z-ODS-dopis-ktery-si-nevystavi-712640

Snad ta ODS ještě není úplně KO, když tam jsou i takoví kritici Petra Fialy... Je to ve stejném duchu jako tento blog... Zde se hodí citát ze Švejka. Tento dobrý voják při kázání feldkuráta Katze brečel kvůli legraci. A tak to okomentoval:

"Tak jsem vám chtěl vopravdu udělat radost, abyste si nemyslel, že se nenajdou ještě spravedliví lidi, a sobě chtěl jsem udělat legraci, aby se mně vodlehčilo.”

A co dělám já? I já jsem chtěl trolům "vopravdu udělat radost", aby viděli, "že se najdou ještě spravedliví lidi." A oni si toho vůbec nevážili. Trolové, styďte se.

4 0
možnosti
ZZ

Už jsem včera dával najevo fanatickým trollům, že to v ODS vře.

Nevěřili mi ti fanatikové.

;-(

1 0
možnosti
PK

Text blogu je příšerný, ale to nevadí. Sám nejsem zrovna spisovatel. Pravděpodobně bych na takto napsaný článek ani nereagoval, kdybych nenavštívil diskuzi.

A tady se autor rozjel. Taková série zla a nenávisti vůči všem, kteří jeho text kritizují, se jen tak nevidí.

Autor se tak rozčílil že nakonec komentuje sám sebe.

Na vašem příběhu mě zajímá snad jen to, koho takto nenávistí a zlem prolezlý člověk, může volit.

Svůj tip mám.

Všem návštěvníkům této šílenosti přeji příjemný, slunečný den. :-)

3 4
možnosti
Foto

Já nejsem zlý. To říkal i Mrazík. Zlá je přece ta paní Pekarová Adamová. Alespoň to o ní říkají :-) Vy nečtete a čtete. Vy nereagujete a reagujete. Máte v tom trochu zmatek. Ironie a jízlivost není nenávist. Vy jste se v té můře a světle našel! To bylo i o Vás. A koho volím? Snadná odpověď: Pravdu a lásku. Ty přece zvítězí nad lží a nenávistí. Tedy i nad Vámi. Vidíte, zase je tam ta láska :-). Také přeji příjemný den a raději mé blogy nečtěte. Ale Vy neodoláte... Takže zase příště...

5 2
možnosti
Foto

TROLÍ MANIFEST VŠECH ODBOROVĚ ORGANIZOVANÝCH TROLŮ: Blog iDNES obchází strašidlo. Staršidlo trolismu. Jsou zde, přiznejme si to, někteří neuvědomělí soudruzi. Soudruzi, trolové, kteří nepochopili vedoucí úlohu nás, proletářů a mazalů. Jenže tito pomýlení soudruzi, ódéesáci, si neuvědomují, že kdybychom nebyli, museli by si nás vymyslet. Komu by jinak nadávali? Manželky už doma ztřískali, psa vykrákali za uši, a co dál? V ten moment nastupujeme my. Všichni poctiví a pracovití mazalové. Samaritáni jejich nešťastných a nemocných duší. Nabízíme úlevu, očistu, mlčky je vyslechneme (doma je nikdo neposlouchá) a někdy dáme i rozhřešení. Máme pochopení, lásku, někdy i slunce v duši. Rozumíme jejich steskům, chápeme, jaká je to slast osolit to podvratnému (ruskému, čínskému, babišovskému) živlu. Trolové, my vás padnout nenecháme! Jak řekl klasik: "Soudruzi, nestyďte se. Vy ty vědomosti máte." Takže pište, komentujte, uleví se vám. A zapomeňte na zbytečné sebemrskačství, že nás nebudete číst. BUDETE. Co byste tím získali, tím nečtením? Váš vesmír by byl ještě prázdnější. To my, mazalové a škrabalové vám dáváme chuť do života. Číst nás budete, přitahujeme vás jako světlo můry. Soudruzi trollové, myslete trochu politicky. Když už nevíte jak dál, vzpomeňte si na motivační heslo: "Trolové všech zemí, spojte se!". Neklesejte na duchu, jsou vás v celém světě miliony, jen o sobě nevíte. Boj pokračuje. Tento trolí manifest byl zakončen frenetickým potleskem ve stoje a trolí Internacionálnou. Škoda, že jste to neslyšeli. Bylo to krásné i dojemné. Čest vaší trolí práci a blogu iDNES mír.

2 1
možnosti

A proč tak rozvášněně reagujete pod vlastním blogem?:-P

1 2
možnosti
JZ

Asi takhle, když vládne Babiš, jehož vláda těžce nezvládla covid, tak je třeba to respektovat. páč jeho vláda vzešla z výsledku demokratických voleb. Když na základě výsledků demokratických voleb vládne Fialova vláda, tak se musí svrhnout a demokracie jaksi neplatí. a dál to nemá cenu komentovat. :-)

3 5
možnosti
JZ

Žádná rebelie v ODS s nekoná. :-)

4 4
možnosti
Foto

To je věc názoru, jak se to pojmenuje. Rebelie, názorové proudy atd. Budoucnost ukáže. Nicméně klobouk nahoru. Ač jste známý jako silně proti ruská osobnost, tak přesto neurážíte. To oceňuji. R^

4 0
možnosti
OD

Nejvíce mne baví ten váš hrdina dne - Viktor Orbán. Tenhle chlapík se už patnáct let marně snaží jakýmkoliv způsobem zvrátit fatální trendy v maďarských statistikách . Za jeho vlády přišlo Maďarsko skoro o dva miliony obyvatel. Maďarská ekonomika je v červených číslech, forint padá, ze země utíkají vzdělaní, antisemitismus (u nich dědičný) vyhání všechny ty nositele Nobelovy ceny, kterými se Maďaři rádi chlubí, Budapešť musela skousnout to, že i Slováci mají vyšší HDP na hlavu a skupují maďarské domy hluboko za hranicí Maďarska, protože si to mohou - na rozdíl od Maďara - dovolit.

Pokud chcete být "jako on", stáhněte kalhoty a vystrčte holý zadek proti větru. Můžete spolu s Viktorem snít jeho sen o Velkých Uhrách a těch skvělých časech, kdy Maďar zotročoval všechny okolní národy, aby si vydělal na mejdan ve Vídni. Řečeno s klasikem, každý Maďar může za to, že je Maďar. Vy také...

3 5
možnosti
Foto

Ano, ten Orbán bude úplně blbý. Asi proto vyhrál od roku 2010 po sobě všechny volby. Mám dojem, že vyhrál celkem pětkrát. Je to divné, když proti němu jela taková těžká váha, jako je prodavačka mobilů a nově hospodyňka s pletacími dráty Pekarová Adamová. Radila Maďarům, že Orbána mají vyhnat a nakonec bude vyhnána ona sama. To jsou paradoxy. No a Fiala? Všichni víme, jak "vyhrál". To bylo Pyrrhovo vítězství, se kterým si neví rady ani po 9 měsících :-) Tož tak...

10 2
možnosti
OD

Navrátile, vy jste se za ta léta, co nečtu Neffa kvůli lidem jako vy, vůbec nezměnil. Vy jste byl, dá jste a jistě i budete proruský troll z Klausovy líhně.

Mám pro vás jednu zprávu. Ona ODS přežila politicky vaší generaci jen proto, že se lidí jako vy zbavila. Jinak skončila v kanále jako ta Trikolora.

Navrátile, Fiala jen zosobnil krach vašeho třicetiletého úsilí o pravicovou politiku.

Končíte jako patolízal východního satrapy. Smutnej konec amatérského grafomana.

4 6
možnosti
ZZ

Uvidíme po předčasných volbách, kdo skončí v kanále !

;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.