Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Povedlo se a pobavilo. Většina kandidátů s nadhledem a naprosto přesně vystižena. Rád dávám karmuR^;-)

0 0
možnosti
Foto

To jsem rád, že to tak vidíte. Díky:-)

0 0
možnosti
ZD

Další osvěžující text, že jsem vás dosud... už stárnu!

0 0
možnosti
DR

Jak říkám, prezidentská reality show. ;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
PB

Kdo dokáže tak levně nakoupit kvalitní padáky?

--------

Kalousek žádné padáky nevybíral, neobjednával ani nekupoval. Tato 1000x vyvrácená primitivní lež měla srazit váš blog na dno žumpy, pokud by se tam sám už nenacházel, jakože ano.

Výraz "havloid", psaný ještě k tomu nelogicky s velkým písmenem na začátku, jen podtrhuje pátou cenovou úroveň celého tohoto veledílka.

A to, že cudně chybí Babiš, to se dalo čekat. To jen dokresluje pravý účel této zoufalosti.

4 3
možnosti
JL

Poměrně vtipné glosování těch, co se chtějí stát český moderním skorokrálem (beztrestný, moc se od něj nečeká - hlavně musí "kynout" davům a občas říci něco moudrého, ale ne moc často, stačí 2x za rok). Češi svého skorokrále milují - prominou mu cokoliv: podivné amnestie, protiproudnost, invaliditu, pitomé výroky apod. Hlavně že tam někdo sedí, jinak bychom mohli propadnout depresím: Ó běda, na Hradě pražském nikdo nesedí, konec se blíží, lide český, moravský a slezský!!! Já osobně při té sbírce bych dal přednost Vystrčilovi. Víme, kdo to je - něco říká, ale ne moc často, vypadá normálně, je starej, senátor....moc škodit nebude, určitě ne jako Klaus se Zemanem. Poměrně neškodný, a proto ideální kandidát na skorokrále českého. !

3 0
možnosti
JR

J87a86n 55R17á75ž

7. 2. 2022 14:22

Odstoupení Kalouska z prezidentské kandidatury velmi lituji. Je to jediný z potenciálních kandidátů, kterého bych volil bez nějakých vnitřních výčitek. To, že je asi nejlepší ze současné nabídky nýmandů, hrajících si na politiky, dokazuje i to, jak své odstoupení odůvodnil. Byla to perfektní analýza toho, co musí kandidát dělat a hlavně prohlašovat, aby měl v prezidentské kampani úspěch. Odstoupil protože právě to dělat nechce.

PS. Dokud byl vidět ve Sněmovně více opilý, jako střízlivý, tak jsem ho rád neměl, ale vypadá to, že prošel úspěšným léčebným procesem. Jeho glosování současné české politiky, je to nejlepší, co se dá na toto téma slyšet.

1 0
možnosti
Foto

Je to Váš názor, nic proti tomu. Ale sám musíte uznat, že Kalousek s tou jeho minulostí a pověstí to právem bzdal. On by si utržil ostudu (málo hlasů).

1 0
možnosti
Foto

Paráda článek. Pokud prezidentku, tak z těch ženských se mi nejméně nudná zdá Bobošíková. Asi tak stokrát zajímavější než třeba slovenská prezidentka. Ale když už prezident, tak pro mě raději mužského pohlaví a aby byl drzý a byla s ním sranda. To, jestli se bude takzvaně točit na západ nebo na východ, není vůbec rozhodující (co se má stát, stane se, prezident na to nebude mít vliv) a na takzvanou důstojnost kašlu (ta mě šťastnější neučiní...). Myslím, že jsem Vás tady kdysi četla. Krásné odpoledne!!

3 4
možnosti
JL

Ano, Bobošíková, ta by nás překvapovala. Dobrej nápad. [>-]

1 0
možnosti
Foto

Pokud někdo označuje paní Bradáčovou za exota, tak sám exotem je.

3 0
možnosti
Foto

Vidím, že jste pořád stejný V

0 1
možnosti
ZJ

.... no - chápu to správně, že je téma vašeho blogu abychom se dozvěděli koho asi volit nebudete ??? Nic víc ?? No vypadá to totiž zdálky tak, že vám tam za bukem kouká Nebureš :-/:-/! Jestli to tak není, tak se omlouvám ;-)!

0 0
možnosti
Foto

... ano, bylo to i o nevolení. Současně jsem ale uvedl i koho bych rád volil. Jenže jejich šance jsou asi malé... Žádný "Nebureš" za bukem nekouká. Máme demokracii, můžu vyjádřit svůj názor formou "+", "-", "neutral". Kopat do Babiše je pro mainstream "in". Spousta lidí se potom vůbec bojí říct, že ho volili... Ty tlaky na ně moc demokratické nejsou. Toho se nebudu účastnit, ale ani mu současně nedělám "advokáta". Toť vše...

0 0
možnosti
Foto

Žeby Burešova agitka?

4 2
možnosti
JL

Babiš na Hradě je opravdu fenomenální nápad, jak by miliardář mohl uniknout případným trestným činům. Takové typické česko-slovenské. Já bych ale radši viděl, kdyby byl Babiš frajer a zmizel někam na Seychely nebo do Karibiku. Mohl by pak dávat na Instagram fotky jak leží s mulatkama u obrovského bazénu, spousta Čechů by pukla vzteky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.