Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a pak jsou lidé, kteří v něčem dají Havlovi za pravdu a v něčem zase jiným...jen nevím, jak se jim říká.;-):-)

4 0
možnosti
JD

S tím má myslím Navrátil problém.

Černobílý svět je pro něj jednodušší.

4 0
možnosti
Foto

Malé doplnění článku: Jak se dalo čekat, jako obvykle toskončilo osočováním autora a lidí, kteří souhlasili s textem. Nejspíšpravdoláskaři posnídali vtipnou kaši a něco zbylo i na oběd. Je vidět, že jsouchytří jak Wikipedie a všechno viděli jako Google. Přesto je vítám na palubětohoto blogu. Legrace musí být. My, co jsme trpaslíci, můžeme provést podobnousystematizaci pravdoláskařů. Já bych to viděl takto: Pravdoláskaře bychrozdělil do několika základních čeledí.

 

„Pravdoláskař obecný vtíravý“ reaguje na každý text, kdeje jméno Havel či Schwarzenberg v jiné než božské pozici. Verbálně agresivní,víceméně neškodný. Nebezpečnější druh by šel nazvat „Pravdoláskař kvasinka“. Jeodolný, ještě za týden zde bude psát nakvašené komentáře, kvasit a plivat(podčeleď „Pravdoláskař plivník“).

 

Jeho další varianta „Pravdoláskař plivník americký“ je protiněmu v diskuzích krotký a domestikovaný. Asi vznikl mutací původního „americkéhobrouka“ z padesátých let. Trochu připomíná přerostlou mandelinkubramborovou. Zde autor (tedy já) projevil svou frustraci z toho, že jeobyčejným trpaslíkem. Popisovaný typ zaharaší a zmizí. Nemá totiž mnoho času. Nejspíšmusí někde exportovat demokracii nebo humanitárně bombardovat.

  Bohužel se zde vůbec nevyskytuje „Pravdoláskař laskavý“.Ten byl svými agresivnějšími kolegy v Čechách úplně vyhuben. Poslednížijící exemplář byl zastřelen na jednom knížecím panství v roce 2011. Bylvycpán a je vystavován v Muzeu pravdolásky,  v malém zámku v Čimelicích. To jsoukonce…

1 2
možnosti
JD

Nějak vám blbne Copy a Paste ;-D

0 0
možnosti
Foto

hloupý článek, psaní pro psaní

2 0
možnosti
JD

Kritizuji-li (sám sobě definovanou) skupinu lidí, že si přivlastňuje právo na pravdu, pak to samé nemohu udělat rovnou v nadpisu.

2 0
možnosti
JK

J43a61n 55K22o63z64á16k

14. 7. 2014 13:17

Zase jeden, který má patent na pravdu. Zase blábol. Zase jeden zakomplexovanej.

5 2
možnosti
Foto

Co byste chtěl po trpaslíkovi?

0 0
možnosti
MM

Není nad to, vytvořit si vlastního nepřítele, nejlépe imaginárního, neadresného. Život je hned jednodušší, vlastní frustrace odsunuta do pozadí. Že autore?

7 2
možnosti
MP

Pro pravdoláskaře je typické, že se ohání pravdou, a přitom lžou. Pro pravdoláskaře je typické, že se ohání láskou, a přitom je v nich neuvěřitelná nenávist.

1 0
možnosti
ZS

Tak podle mě je pro ně charakteristická "nepolitická politika". To znamená politika bez jasného ideového směrování, oportunisticky zaujímající postoje podle toho, co se zrovna hodí a je v módě.

Dále je pro ně charakteristické používání slov morálka a morální v každé druhé větě, aniž by řečník význam těchto slov nějak specifikoval, natož aby byl sám příkladem. Mají nutkavou potřebu se z tohoto postoje vyjadřovat k čemukoli, ačkoli o dané problematice nemají ani ponětí.

Rádi rozdávají rady, ale neradi přijímají rozhodnutí.

S oblibou relativizují tradiční hodnoty a pojetí dobra a zla. Pokud to schválí jejich guru, jsou schopni snášet spoustu argumentů pro omlouvání jedněch zločinců, aby na druhé straně nekompromisně kritizovali cokoli, co provedla druhá strana, kterou jejich vůdci označili za špatnou. Ve svém odsuzování jsou velmi důslední.

Dalo by se toho napsat ještě víc, ale základní myšlenka je myslím zřejmá. Jde zkrátka o žvanily, kteří mají pocit, že intelektuálně, mravně i odborně stojí nad prostým plebsem.

5 2
možnosti
Foto

Odjíždím řešit obyčejné trpasličí záležitosti. Ano, i já jsem dle zmiňované definice trpaslík. Pravdu a lásku budu řešit nejspíš až odpoledne.

0 0
možnosti
VL

Tak jste si ulevil, duševně se vypotřebil, je Vám dobře a vše je zase v růžových barvách.

Trochu pro Vás smutné sice je, že z výroku pana Macka, který kvitujete vztyčeným palcem, plyne, ze budete nejspíš oním "obyčejným soudruhem", který se za těmi zvrhlými pravdoláskaři veze v závětří, což není asi pro příslušníka pravověrné svobody a pravice zrovna povznášející.

Na každý pád je každý Váš článek skutečně nezměrné hrdinství.

Jen tak dál!

Tak zase za týden, ano? Aź to na Vás zase přijde a bude to muset ven!

7 3
možnosti
Foto

Jste úplně mimo, mýlíte se ve všem. Váš komentář je komentář pro komentář...

0 0
možnosti
Foto

Havlopravdisté jsou uvědoměláí soudruzi, zatímco ostatní voliči pravice jsou jen obyčejní sodruzi, kteří se vezou v závětří. Havlopravdisté jsou předvoj kapitalistického režimu, bude-li propaganda chtít, vyjdou do ulic kvůli čemukoliv.

5 4
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.