Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M73i84l88a15n 77R57a64d58e49k

27. 6. 2014 19:02

spise nez homosexualove, zviditelnuji se politici. Hosani byli tady vzdy, 4% kdyz to bylo zakazane, 4% kdyz se to tolerovalo, a 4% kdyz je to vychvalovano.

Je sranda videt jak se politici "perou jak lvi" aby se uzakonilo homo-manzelstvi, aby meli narok na adopci deti, a kdyz to je, tak se do toho hosani nehrnou. A k adopci uz vubec ne, pokud maji deti, tak si je normalne poridi sami, nastroj maji hosani i lesby.

1 0
možnosti
KD

U nas, kdo neni homosexual, jako by nebyl !!

2 1
možnosti
Foto

:-) Oni za to nemohou. To je fakt, orientaci si nevybrali dobrovolně. Jenže se někdy projevují jako hysterky, zbytečně na sebe upozorňují a tím dost lidí odpuzují. Mně vadí ta afektovanost, ne jejich orientace.

1 1
možnosti
MB

Minule Havel, dnes homosexuáli. Kľudne sa nám ešte zverte, pán Navrátil, kto všetko može za váš smutný a nešťastný život? ;-)

7 6
možnosti
Foto

Smutný život trápí nejspíš Vás. Potom chápu, že se musíte realizovat zde. Já si nestěžuji, já se takovými jako Vy ;-Obavím. Někdy.  Někdy jsou ale otravní. Dnes Vám to jde trošku ztuha 8-o Copak to? Než dělat komického glosátora, tak se raději zastřelím. Ten smajlík Vás nezachrání, ale posílám ho :-) za všechny homo (aby Vám nebylo líto). To V máte za odborné komentáře ohledně Havla, že ano.

4 2
možnosti
EK

Naši rodiče sexuology neznali a taky žili, to je zase jedna zbytečná profese placená ze zdravotní daně.....Co se týče homosexuality, je mi jedno, kde se scházejí, jaké mají průvody. Prostě v této zemi, která se vrací k Husákovskému systému, zase všechno vadí, pokud to nepřináší many, many....

Pochody proti rakovině jsou debilita na druhou. Kterému turovi se to v hlavě zrodilo fakt nevím...Je tolik druhů rakoviny, že to by jsme mohli pochodovat od rána do večera a přesto dál bude....

2 2
možnosti
JR

J37a71r48a 77R53a17n24k

28. 6. 2014 5:52

Mila Evo, pri takovych pochodech proti rakovine se vybere spousta penez na "research" pokud o tom nevite, prodavaji se tricka, odznaky....ale proc prave Vam to psatRv

0 0
možnosti
PP

Sexuolog Jaroslav Zvěřina se v jednom rozhovoru svěřil s postřehy svého známého, švédského sexuologa. I když se to týkalo střídavé péče o dítě po rozvodu u normálních párů, je to zajímavé. Ve Švédsku je střídavá péče zavedena již léta. Podle onoho švédského lékaře to nepřineslo nic dobrého, jen se zvedl počet případů sexuálně zneužívaných dětí. Jak by to dopadlo u gayů, si netroufám ani domyslet.

Ucebnicovy reductio ad absurdum. R^

0 3
možnosti
Foto

To ani ne. Spíš jde o predikci. Pokud ten švédský lékař nelhal (a proč by to dělal) tak to teoretické zvednutí počtu zneužívaných dětí u gayů by bylo vyšší, jejich morálka je uvolněnější, s tím snad budete souhlasit... O procentech či nějakých číslech jsem nemluvil.

2 1
možnosti
Foto

za tím vším je třeba vidět lobby farmaceutických firem, které vytvářejí tlak na politiky a média. Proto se nastolila chápavá atmosféra vůči gayům, tím se rozmohl počet nemocných HIV a výrobcům léků je hej.

4 5
možnosti
Foto

To by připomínalo hysterii s ptačí chřipkou a boom léku Tamiflu...

5 0
možnosti
JK

Tak si rikam, jestli autor tohoto vyblitku neni nejaky zneuznany homosexual. Tolik zasti kvuli takovemu nesmyslu, to je az zvlastni ;-)

6 4
možnosti
Foto

Dočetl jste to až do konce, milý zlatý 4procentní? Hlavně poslední odstavec? Co se týče zášti. Není to Vaše sestra? Nepsala ten příspěvek ona?

4 1
možnosti
VS

http://www.praguepride.cz/cs/program/program.html  ...Prague pride není jen ten pochod, za ním se skrývá celý týden kulturních, přednáškových a diskusních akcí na různá témata a program rozhodně není nijak menšinově ohrazen. Samozřejmě budou i akce typu party, ale zkuste mi někdo říct, že "normální" heterácká diskotéka je o něčem jiném než o sexu a neuvěřím vám, že jste někdy na nějaké byli. Tak to jen info pro ty, co řvou, že pride je jen "záminka buzen k tomu, aby na sebe upozornili a za*ukali si", přijďte taky;)

7 1
možnosti
MK

Já nikdy na diskotéce nebyl... opravdu je jen o sexu? A já myslel, že je hlavně o té příšerné "hudbě"... tak to se tam někdy musím zajít podívat :-P

1 0
možnosti
MK

Obávám se , že Evropa se dopracovala tam, kde byl Řím za vlády Kaliguly. A zase ten zatracenej filosof Marx měl pravdu, že vývoj lidstva  se pohybuje po spirále, Mimochodem nevím, k čemu jsou pochody proti rakovině dobré. To se někdo domnívá, že "Rakovina" až uvidí tento pochod, tak se sebere a uteče;-D

11 1
možnosti
OK

Pochody jsou demonstrací, která upozorňuje na nějaký společenský problém a zároveň je projevem společnosti. A nelze říci, že by pochody na nic vliv neměly.

2 1
možnosti
OK

Já bych především důrazně oddělil homosexualitu jako takovou a její propagaci. K homosexualitě bych vám doporučoval být více tolerantní, může to postihnout kohokoli ve vašem okolí. K projevům některých homosexuálních aktivistů zaujímejte názor, jaký chcete. Ostatně mně to přijde kýčovité a křečovité.

6 0
možnosti
JT

Sexualita (homo i hetero) je zalezitost loznice, ne ulice.

6 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.