Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Navrátile, těch vašich "pravd" je na tolik, kolik je na světě lidí!!!

4 0
možnosti
VJ

Vy s panem Navrátilem tak trochu polemizujete, ale na rozdíl od něho ve mně vyvoláváte dojem, že nejste blbec. Podle mě je blbec ten, kdo se na věc dívá jen z jedné strany a ne objektivně, jako třeba vy. Pro mne stačí nejen motto, ale suverénní arogance autora, který opomíjí celkové souvislosti a vybírá demagogicky jen to, co se mu hodí. Samostatnou kapitolou je to, že kdo použije pejorativně výraz pravdoláskař, dokazuje, že pravda a láska jsou mu cizími pojmy.

11 0
možnosti
PB

P19e16t29r 28B83u82r78e74š

26. 6. 2014 12:55

Původně jsem chtěl napsat něco k tomu seznamu citátů, pak jsem si ale přečetl vaše motto a došel k tomu, že se zachovám podle něj.

7 0
možnosti
Foto

Asi na víc nemáte. Škoda, měl jste šanci pobavit. Odvolat se na motto moc originální není.:-) A právě kvůli takovým to tam visí.

0 11
možnosti
MP

Plně chápu, zbožnuje-li někdo slepě a fanaticky svého boha, nemůže být schopen hodnotit kriticky. Pamatuji se fanatismus ohledně M. Jaksona či Beatles. Kritičnost a rozum jde bokem. Dokonce pro mnohé je bohem i Babiš- spasitel.

2 2
možnosti
MP

Jestliže je po někom nazvaná ulice a náměstí a v každém městě, pak má i lavičku a letiště, opravdu to není kult osobnosti?????

2 9
možnosti
MT

Ne, pane, opravdu není. Lidí, kteří mají svojí ulici a náměstí nebo je po nich pojmenované letiště, je na světě docela dost. Kult osobnosti to bude v momentě, až tady Navrátila nebo jemu podobné flusače za podobné články bude státní moc zavírat do lágrů na Sibiři. To se jaksi neděje a dít velice pravděpodobně ani nikdy nebude, flusat lze zcela beztrestně, mimo jiné i zásluhou lidí jako Havel.

Platí pro vás stejné jako pro autora blogu, nastudujte alespoň základní význam pojmů, kterými operujete.

12 1
možnosti
JM

Skutecnost je takova, ze se spousta Havlovych vyroku i prani stala pravdou. Lepe a dustojneji dnes zije dokonce lina i komunisticka zber, ktera v dobe kdy pan Havel sedel za sve nazory ve vezeni kolaborovala s okupanty. A ze do Severni Koreje nebo na Kubu nikdo z nich neutika.

Pane Havel  dekujeme. R^[>-]

13 4
možnosti
Foto

p. Malina: Přečetl jste si o tom něco? Víte jaký byl rozdíl vězení Hučína a Havla? Hučín neměl doutníky a pomeranče., třeba. Bylo toho mnohem víc... Ani později Hučín nekolaboroval s komunisty jako Havel... Jste naivní.

1 5
možnosti
MP

Tyto výroky jsou skutečné, nikoli vymyšlené. Nelíbí-li se někomu tito skutečná pravda, pak je tady něco v nepořádku. Pak musí jít o slepé a nekritické zbožnování a fanatismus. A lidé, kteří popírají, co řekla osoba propagující pravdu, pak tito lidé se bojí pravdy jako čert kříže. Tito lidé,, kteří zbožnují toho, kdo propaguje i lásku, mají v sobě ve skutečnosti zlobu a nenávist. Není to divné?!!

3 2
možnosti
JK

Omyl. Jde tady o slepou a fanatickou nenávist. Věřte mi.

Nikdo nemůže popřít slova Václava Havla, jeho přání vybudovat lepší svět.

Ti kdo si ho váží, váží se ho právě pro jeho vize, jeho přednosti i jeho chyby.

Ti, kdo ho nenávidí, mají prostě smůlu.

1 0
možnosti
PB

..... sice fuška to všechno přelouskat, ale s jistotou mohu prohlásit, že jsem "zatím" jediný diskutér, který se opovažuje všechny citované výroky V. Havla (- viz. článek) označit za nestoudné  LŽI  !  (plně se ztotožňuji s autorem článku a přidávám toliko oblíbené V!)

12 8
možnosti
Foto

p. Petr Brodský: R^VVV Za odvahu.

1 3
možnosti
LN

...kopat do mrtvoly...????....smutnné "hrdinství"....

4 4
možnosti
MP

Pane Nádvorníku, kopat do mrtvoly? Takže o jiných kultech osobnosti, kteří nežijí, a udělali také škody, se nesmí mluvit? Kam jsme to za těch 25 let dopracovali?

2 5
možnosti
Foto

to se to kecá o člověku, kterej se nemůže bránit ..... styděla bych se:-/8-o

4 2
možnosti
Foto

Co tam bylo špatně? Jednalo se o autentické výroky bez komentářů. To je zakázáno? Potom je něco špatně. Kdo chce, najde na internetu takové informace, že můj článek je proti tomu pouhý čajíček.

5 5
možnosti
MP

Před revolucí bylo hodně ulic a možná i jiných věcí u nás pojmenováno po jednom ruském bohu. Po revoluci je u nás mnoho ulic, letiště a nevím co pojmenováno po jednom českém bohu. Tomu se říkalo po celá staletí kult osobnosti. Údajně byl skromný a byl by z toho neštastný.

4 5
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.