Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L28i97b96o25r 44M39a89l78ý

27. 5. 2014 12:34

Ano, je to celé stínohra, abychom si nevšímali politiky elit, které nás vedou do 3. světové války. Bunkr za výše jak 3 miliardy pro elity je toho důkazem.

0 0
možnosti

J91a60n 12J65e88n52i34c

27. 5. 2014 10:55

Super článek!!! Mně taky vadí, jak z nás pan Ištván dělá voly a zneužívá už osvědčenou metodu výpadů na činitelé vázané mlčenlivosti. Většina lidí tohle neví a tak si myslí, jakou pan Ištván dělá záslužnou práci.

No snad by stačilo aspoň vzít do hrsti selský rozum a přemýšlet nad tím, že i když si myslíme o korupci cokoliv, tak to, že by mohla paní Nagyová řídit kontrarozvědku by "nesežral" nikdo ani ve špatném filmu. Ale v Česku je z toho kauza jako hrom a bulvár se živí na tom jak může pronásledovat Nečase a Nagyovou. Tak trochu jim to patří, protože kdyby Nečas neodstoupil, tak se situace vyvíjela úplně jinak.

A protože se nikdo z lidí vázaných mlčenlivosti nemůže a nesmí bránit, jinak by porušil zákon (jedině kdyby byl mlčenlivosti zbaven) tak to vypadá, že pan Ištván má pravdu. To je papáničko pro bulvárek a další sdělovací prostředky. Jen mne zaráží, že se řešíme objektivitu zpravodajství někde z Ukrajiny, ale doma za humny nám je to jedno... No úroveň a úplatnost našich sdělovacích prostředků má asi taky mezery...

A na závěr si neodpustím: Až splní Ištván svoji špinavou hru, tak se ho zbaví co nejdříve možná už tato koalice. Jinak nebezpečí pádu další vlády přes VSZ bude víc než reálné...

2 0
možnosti

Z30d47e11n12a 14K88o30č69í

27. 5. 2014 7:54

Hlavně, že Grygárek je čistý jako lilie.

Na Ištvána, který se alespoň snaží tu mafii v politice nějak rozplést, budeme dohenostovat i za to, za co nemůže a Grygárek se tomu všemu může v klidu smát.:-/!!

1 2
možnosti

J77a14n 43J59e23n73i68c

27. 5. 2014 10:42

Paní Kočí, odkud jste spadla? Z Měsíce? Nebo Vám přijde normální položit vládu nějakou pseudo kauzou a do roka se lidem vysmát do tváře a rozdávat trafiky v podobě místa ČNB nebo státní vyznamenání za to, že pomáhali SPOZ ve volbách či dělat oslavu narozenin za státní peníze? A to mluvím jen namátkou. Přece by musely dávno bručet všichni vládní politici. Viz trafika pro Tvrdíka, který šel do ČSA aniž by uměl anglicky... Máte vážně zvláštní smysl pro humor, škoda že je vás v tomto státě tolik...

1 0
možnosti

Problém není ani tak v tom, že se Ištvan pokouší stíhat Nagyovou a partu kolem ní. Problém je spíš v tom, že vzniká dojem, který ani nikdo nevyvrací, že SZ a elitní útvary policie vyšetřují POUZE tuto kauzu. To prostého občana dost štve, jelikož vidí spousty podezřelých čachrů, kterým nikdo podle něj nevěnuje pozornost.

Úniky odposlechů, osvobozování těch, co již byli obviněni, a namísto důkazů u soudů jen další a další možná obvinění, často naprosto absurdní, celé vyšetřování dělají hodně nevěrohodným. Nedělám si o paní Nagyové-Nečasové ani o jejích "kamarádech" žádné iluze, ale nemyslím si, že by zrovna oni byli hlavou veškerého organizovaného zločinu u nás. Jsou to jen malé ryby, jejichž kšeftíky se pohybovaly maximálně ve stovkách milionů, jsou zde větší ryby, co kradou po miliardách. Měli by být rychle souzeni a odsouzeni, aby konečně mohlo dojít na ty opravdu velké ryby.

1 0
možnosti

Je to hnus  stíhat naprosto nevinnou a bezúhonnou babu,  která si jen nechávala od místní mafie dávat šperky a kabelky a za to prosazovala tvrdě u šefa státu coby jeho milenka, kterými přáteli mafie má obsadit které posty.

To za soudruha Langra se protimafiánská policie zabývali věcmi potřebnými a veledůležitými např. vyšetřovala "organizované zločince" z ČEZu kteří si dovolili šikanovat ctihodné zloděje elektřiny. ;-D

5 2
možnosti

J32a37n 64J96e38n28i20c

27. 5. 2014 11:16

Hmm asi jsme četli každý něco jiného... Nebo mám chápat kabelku jako závažné ohrožení fungování státu? Vážně si  myslíte, že měla paní Nagyová takovou moc nebo se to hodí jako dobrá senzace? Pokud by totiž tento skutek byl opravdu tak závažný, tak násobně převyšuje nebezpečnost toho co udělal Rath a Nečas i Nagyová by byli ve vazbě.

1 0
možnosti

J11a78n 75K14r32a21u54s

26. 5. 2014 21:14

Autore, zdá se, že jste skutečný profesionál v oblasti pera. Jako ve všech našich médiích - profesionálním způsobem provedená demagogie a la USA.

3 2
možnosti

J66a83n 10J59e13n38i25c

27. 5. 2014 11:11

Možná by to chtělo nějaký argument, ať to není je plácnutí... Rv

1 0
možnosti

Nekdo zde chce vysetrit zlodejiny a nekteri lidi jsou proti? Proc ? Logicky to musi byt lidi kteri meli ztech zlodejin nejaky prospech.

4 3
možnosti

Jedstli o nějaké zlodějině víte, tak ji oznamte na policii. Jestli ne, tak držte ústa.

1 1
možnosti
Foto

Nejenom pan Ištván se podepsal na trapném divadle. Nemalou vinu nesou naši soudci. V zájmu boje proti korupci dal někdo podnět k tomu, že korupce může probíhat na nejvyšších stupních státního aparátu. Což může být legitimní názor. Soudce povolil odposlechy celé skupiny občanů. Proti  tomu lze těžko namítat. Že rozhodnutí soudce I. stupě bylo špatné, si můžeme domýšlet. Ale rozhodnutí odvolacího soudu bylo přímo tragické. Tento soud věděl, že skupina občanů je ve věznici. Věděl, že trestný řád lze použít pouze v případě trestného činu. Musel mít k dispozici soudní spis. Odvolací soud nerozhodl a vrátil případ soudci I. stupně. Kdyby soudci odvolacího soudu dodržovali Ústavu, nikdy by k takovému kroku nemohlo dojít. Každé odvolání k vyššímu soudu lze interpretovat takto: „Beru na vědomí rozhodnutí soudce prvního stupně, s rozhodnutím nesouhlasím, a žádám, aby rozhodl nadřízený soud.“ V Ústavě je odstavec, který jednoznačně říká „nestrannost soudce nesmí nikdo ohrožovat“.  Vrácení spisu soudci I. stupně byla hrubá chyba odvolacího soudu. Někteří zadržení se následně odvolali k Nejvyššímu soudu. Nejvyšší soud věděl, že ve věznici je skupina občanů zbavená základních občanských práv. Z nepochopitelných důvodů se zabýval pouze právy bývalých poslanců. Horší alibismus lze těžko hledat. Soudy mají bdít nad občanskými právy všech občanů. K tomu byly ustaveny a za to jsou placeny. Jestliže soudci Nejvyššího soudu takové základní postuláty nectí, je těžké mluvit o soudcovské cti. Jak máme daleko k právnímu státu?

2 2
možnosti

J49a68n 73H51o60r64a

26. 5. 2014 15:41

Dnes se dá občas někde přečíst, jak si někteří kandidáti různých politických pozic pomalu začínají z důvodu možné kriminalizace jejich verdiktů a rozhodnutí (ať již individuálních či kolektivních) rozmýšlet svoje kandidatury. Chtějí tak předcházet následným  nedorozuměním v tom lepším případě. Jak píše kolega Reichelt, nebylo by od věci stejnou odpovědnost přenést i na složky SZ a Policie ČR. Nikdo samozřejmě není dokonalý , ale tu odpovědnost by měly nést, aby ve svém rozhodování posuzovaly problém ze všech stran včetně té své i ekonomických a trestně-právních dopadů...

5 1
možnosti

J50a20n 30K37r49a24u12s

26. 5. 2014 21:05

Jasně - kdo krade, ať nekandiduje.

1 1
možnosti

Co když je to tak, že evoluce vytvořila nový typ spravedlnosti, protože se nám tu v čecháčkovsku vytvořila nová varianta politicko-kriminální mafie? A na tento druh spravedlnosti dojel např. svazák-katolík Nečas a spol, otázka je, kdo ho sejmul. Nemusel to být Ištván, ale pravděpodobně část Mafie, která Nečase už nepotřebovala. Co třeba TOP-mafie?

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS