Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Policejní exprezident Lessy nedávno prohlásil, že policie je nemocná a že se mu ji nepodařilo vyléčit."

Až na tuto větu celkem souhlas..

0 0
možnosti

P12a79v42e90l 18M59a24t14a94s

20. 5. 2014 10:11

V krátkosti přidám svůj příklad:

Poškození auta opilým pachatelem, pachatel dodán Policii "na stříbrném podnose", dvakrát odloženo, protože totálně ožralý pachatel po vystřízlivění uvedl, že "to neudělal" a jeho totálně ožralá partnerka, která tomu byla přítomna, jeho slova potvrdila.

Teprve na třetí pokus (po druhé, ne lehce, ale těžce ironické stížnosti Státnímu zastupitelství) Policie věc "dotáhla" a ejhle, pachatel dostal u soudu 6 měsíců na 2 roky a náhradu škody. Tu jsem bohužel neviděl a neuvidím, protože je to "nemajetný", avšak spokojeně si žijící "bezdomovec!;-€;-€;-€

Podotýkám, že "vyšetřovatel" byl v hodnosti !kapitána!;-O;-O;-O

4 0
možnosti

Ale tomu vám nevěřím, vyšetřovatele v hodnosti kapitána jsou pouze na krajských kriminálkách a ty řeší závažné zločiny, takže poškozené auto by maximálně připadlo do kompetence obvodního oddělení, popřípadě ve vyšetřování okresní kriminálce, kde jsou poručíci, tak zas nelžete ju.

0 0
možnosti

Stalo se takovým českým národním sportem bez znalosti trestního spisu a zajištěných důkazů kritizovat práci policie a justice, většinou na základě "pravdivé a  nestranné reportáže" TV NOVA nebo článku v BLESKU. Vůbec nejlepší znalci práva /a fotbalu/ sedí každý den v restauracích 4. cenové skupiny.  Jó tam kdyby se soudilo, to by byla spravedlnost ...

5 3
možnosti
Foto

Jistě jsou i takoví. Nějak jste se ale minul. Blesk nečtu, bulvární NOVU sleduji minimálně. Jsou to příklady z praxe, reálná policejní špína, žádný bulvár. Podkladů mám dost, jen to zpracovat. Ty nejodpornější by měla veřejnost znát. I se jmény tzv. policajtů. Nakonec proč ne. I MF DNES lumpy z řad policajtů a prokurátorů nešetří, tak proč bych je měl šetřit já... Běžná publikační činnost...

8 0
možnosti

Případně předložíte doklady i s výrobními / sériovými čísly a policisté vám doporučí obejít zastavárny a hledat to tam sám a dát jim vědět . To že nemáte právo si nechat něco ukazovat a schopný "zastavárník" vám to prostě neukáže a ani nenabídne když po prvním (čistém) kousku vidí, že hledáte číslo.

Nebo když najdete od pachatelů dopitou skleněnou láhev od rumu a obaly od sušenek a oni vám drze do očí tvrdí, že otisky nelze odebrat.

Nebo že se vám na chatě vyspí a pochopitelně nechají stopy vlasů či kůže?

Moc malá škoda, dle policie (pojišťovnou odhadnuta na 80tis, proplaceno po amortizaci 50, ale vy musíte vše koupit nové v ceně 80) aby studovali takové stopy.

Někdy a někteří policisté jsou i zadarmo drazí a bylo by lépe platit vyšší výpalné rovnou pojišťovnám či podsvětí abyste měli klid.

Nehledě na to, že si ve vykradeném domě, kde si někdo chlastal, žral a polehával připadáte jako znásilnění.

12 0
možnosti
Foto

Souhlas. To je z reálného života. Spousta lidí policajty zná jen z toho, když je zastaví na cestě. Mají o nich zkreslené představy. Kdyby jich 20% na hodinu vyrazili, mělo by to jen pozitivní efekt pro celou policii. Ti nejotrlejší a nejsprostější navíc lžou, jak když tiskne. A nejvíc policejní papaláši. Když je požádáte, jestli půjdou na detektor lži, tak z toho mají hrůzou stažené zadky. Nešel ani jeden. Krásný námět na článek... A rodinné a přátelské vazby, to je na další pokračování. Ano, jsou tam i slušní, inteligentní a poctiví. Ale kolik jich je? Minimum. Nejvíc je vidět a slyšet ty prolhané lumpy!

2 1
možnosti
Foto

Městská policie v Olomouci u mne ztratila veškerý respekt, když mne 5.5. pokutovala za jízdu na kole po označené cyklostezce. Absurdum, "nepořádek" na všech úrovních.

0 0
možnosti

zákony platí pro všechny, i pro vás

0 0
možnosti
Foto

I44v12o 96C46i39l35i35c54h

19. 5. 2014 14:39

Naše babička nachytala cikánské zloděje vykrádající ve všední den sousedovu garáž a byla tak naivní, že zavolala policajty. Byli na ni nepříjemní, arogantní a jednu chvíli to prý dokonce vypadalo, že ji snad i seberou, že to vykradla ona sama. No dopadlo to dobře, policajti pochopitelně nikoho nechytili a babička si příště hodně rozmyslí, jestli policajty někdy ještě zavolá :-/

10 0
možnosti

Kolik takových případů jste zažil? Prosím, popište jednotlivě. Děkuji.

  PS: Doufám, že nemáte jen divoké sny, se kterými se blogem vyrovnáváte.

4 10
možnosti
Foto

Zažil jsem i mnohem horší. Popisovaný případ je pouhá selanka. Rád se rozdělím o zkušenosti v dalších článcích. Musíte být trpělivý.;-D

7 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS