Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimave je, ze kdyz media demokraticke zeme odmitnou papouskovat primitivni propagandu byvaleho agenta KGB ktery zautocil na sousedni zemi, jsou obvinena z "psychologicke valky".

Podle me maji naopak media za povinnost psat pravdu. A delaji to docela dobre.

Viz posledni zpravu "Reporters without borders"

0 0
možnosti

I10v55a26n 34D32u84c19a42r

31. 3. 2014 19:14

Kvalita, tleskám.

1 0
možnosti

Proč nepíšete o Ruských mediích, která chrlí demagogií o velkém Rusku, o velkém duchu ruského lidu a o fašistické Ukrajině. Putin zrušil všechna svobodná media a své oponenty pozavíral a Vy Ruským mediím věříte.

4 1
možnosti

A66d26a 58D35e93m25k50o35v71á

31. 3. 2014 18:39

Ale čo si to vymýšľate - nezrušil... Napr. Komersant je súkromné médium, dosť vyvážené. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Politika Ruska vůči Ukrajině je stejná, jako byla politika SSSR vůči ČSSR a proto nevidím jediný důvod fandit, či chápat jejich postoj s pochopením.

A teď do mne bušte.

8 0
možnosti

Přesně tak. Skutečně nechápu lidi, kteří se pořád rozčilují na ty, kteří straní Ukrajině. Je to přece normální, že proti bývalým okupantům je nedůvěra.

4 2
možnosti

S tím hrbením před Bruselem máte pravdu. Rovněž s tou naší horlivostí všechno rušit co nařídí nudící se úředníci v "BruselI"....

Avšak to ruské nebezpečí nelze podceňovat.... Už se rýsuje další separatistické hnutí na jihovýchodě, stejný scénář jako na Krymu.... A co Pobaltí!!!! Takže jestli pan Karas něco říká či neříká objektivně v porovnání s touto skutečností je to prkotina.....

5 1
možnosti

A v čem je bezpečnější rozšiřování EU než Ruské federace? To se nedá projít tvrzením: EU je přece demokratická. To rozhodně není pravda. EU je nedemokratická.

5 6
možnosti

M62a20r43t55i25n 37I31g63u87e

31. 3. 2014 15:18

Majdanské události byly tou poslední kapkou, která u mne způsobila zavrhnutí tzv. hlavních témat zpravodajství Čt a to právě z důvodu který zde dokladujete - o nezávislosti a objektivitě téhož nemůže být ani řeči. Ještě že máme nově doplněnou Radu ...  A k vašemu příspěvku velké (a smutné) R^

6 1
možnosti

Není co dodat. Je mi z toho trapně, vždy musíme být papežtější než papež. Na to lezení do zadku si ani ten prezervativ neberem. A je úplně jedno jestli tam sedí kníže nebo Zaorálek.

3 1
možnosti

Proboha, co má co společného statistika vyznění zpráv se skutečností?

Jakože ti, co lezou okupantům napůl do zadku, jsou objektivnější, než ti, co nelezou?

7 2
možnosti

Co je to skutečnost? A hlavně která? To všichni máme po celý den jezdit po celém světě, abychom si skutečnost podávaných zpráv sami ověřili?;-D

1 2
možnosti

Perfektní, Dušane. Česká televize a rozhlas, to je informační válka proti vlastním občanům za jejich peníze. Včera večer jsem viděl Velíška a Dvořáka a jediné, co mě napadlo bylo, že jim ty jejich příspěvky napsala ČTK.

6 5
možnosti

naprosto souhlasím. Co my jsme to za národ, to mi hlava už nebere.

3 2
možnosti

Zajímavá by byla podobná statistika Ruských médií...

5 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS