Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jsem to celé proběhl, protože jsem si od vás i dříve přečetl vcelku pěkné a zábavné komentáře. Dar řeči a styl máte, psát umíte na výbornou, jen se neodvažuji do detailu domýšlet, komu ve skutečnosti jste schopen posloužit.

Když se podívám, a nejenom zde, jací jedinci vám nejvíce tleskají, hýkají nadšením a zvedají palce, mohli by mě chvílemi omývat. Nacionalisté a ultralevičácké typy poskoků formátu Fojtíka, Matějky, Vysočana, Bergmana aj., to mluví za všechno. Lituji, ale jsem dosti zklamán.

2 5
možnosti
Foto

Pane Kovařík, jsem zklamán, že jste zklamán. Není to myšleno ironicky. Vím, že jste mě vždy názorově podporoval. Takže musíte vědět, že jsem pokaždé ironizoval všechny. Levé i pravé, "napříč politickým spektrem". Já jen reagoval na jednostranné protiruské texty a nálady. Pánové Steigerwald, Marjanovič i Ziegler to již trochu přehánějí. Já nelezu do zadku ani Rusku ani USA. Nesloužím nikomu. Je více než pravděpodobné, že u některého dalšího článku budou ty dnešní palce mířit dolů. A opět budu čelit výtkám, či dotazům, jen z druhé strany...

0 0
možnosti

Moc hezky napsané - pravdivé i vtipné.

Těším se na další!

5 0
možnosti

!VKR, do toho, půl už je hotovo!

1 0
možnosti

A46d76a98m 33S21t71a73v88a

20. 3. 2014 17:15

"Hlavní padouch triumfuje, ...": Ten nadpis mě zcela bezděčně připomněl titulky Rudého Práva z počátku 50. let, které psaly: "Krvavý pes Tito" a pod. Naprosto stejné ideologické podhoubí. Jak u Marjanoviče, tak u Rudého Práva. Obojí prodchnuto ideologickou nenávistí do morku kosti....  Marjanovič se ani v nejmenším neliší od Rudého práva 50. let!

6 0
možnosti
Foto

To jsme měli stejné pocity... Nejenom Rudé právo. I Dikobraz býval takto úderný...  Možná je pan Marjanovič reinkarnovaný socialistický novinář. V minulém životě třeba velebil komunisty a Rusy. Za to byl potrestán, a teď musí psát tak, jak píše:-)

5 0
možnosti

Jak jinak? Zbabělče!!!

2 7
možnosti

Ted Marjanovič je angažovaný demagog, o kterého bych kolo neopřel - a to ani ukrajinu

13 1
možnosti

Proč vám nevadí ruský imperialismus? Historicky s ním máme ty nejhorší zkušenosti.

5 1
možnosti

Historicky nás Rusové napadli jen jednou - dvakrát nám naopak pomohli z bryndy (proti Němcům a proti Francouzům).

My jsme je napadli dvakrát (jednou v rámci Rakouska a jednou Legiemi).

Historicky nás mnohem častěji napadli Němci, Rakušané, Maďaři, Poláci, Francouzi...

Ze všech okupačních či dobyvačných vojsk, které kdy na našem území byly, se to sovětské chovalo nejslušněji a způsobilo nejméně škod.

8 1
možnosti

Jako parodie- super ;-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.