Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo si myslí, že Ukrajina dopadne lépe než v minulosti Argentina?

http://www.outsidermedia.cz/Ukrajina-a-MMF-1.aspx

0 0
možnosti

Západ nebyl překvapen tím, že Východ padl, byl jen překvapen tím, jak to proběhlo, což je pochopitelné. Ještě k té Ruštině, řada Ukrajinců hovoří jen ukrajinsky (i třeba Tymošenková se naučila Ukrajinsky až v dospělosti), to ale neznamená, že se necítí být Ukrajinci. Před dvěma sty lety mluvila polovina Čechů Německy a za Němce se ani náhodou nepovažovala, anebo Švýcaři mluvící německy mají identitu prostě Švýcarskou, nelze dělat hranice etnika jednoduš podle jazyka..

0 0
možnosti

Výborný blog, Dušane, máte karmu. Mám jedinou výhradu k Vaší větě: jak to dopadlo, známe všichni z historie.

Se znalostí historie má většina naší populace velký problém. Hlavní příčinou je bolševický marasmus, který dějiny vysvětloval z pozice marxistického třídního boje.

To, že to zanechalo obrovské škody, se projevuje tím, že většina lidí slyší na to jednoduché: kdo není s námi, je proti nám. Vypadá to tak, že marxistickou výuku dějin absolvoval také Karel Schwarzenberg. Nebo žádnou.

Všechny moje děti studovaly nebo studují na gymnáziu. Ve srovnání s komunismem se nezměnilo nic, výklad dějin stále stejný, na občance se neučí o Sovětském svazu ale o Evropské juniji.

Hromady mamlasů, kteří si dovolí srovnávat Hitlera s Putinem, pouze dokazují, že snad se jim nedostalo ani základního historického vzdělání. A někteří z nich mohou být dokonce ministři zahraničí. A to je nejtristnější. O to lépe je ale vidět, odkud ta banda kolovrátkující stále stejné nesmysly, pochází.

Ještě jedno díky, moc se mi to líbilo.

1 0
možnosti
Foto

Díky. Ten stav jste vystihl dobře. Také to jde charakterizovat příslovím: Čí chleba jíš, toho píseň zpívej. Média melou jak za komunistů, jen s opačným znaménkem. Nebýt internetu... Teoretická fikce: kdyby se to "otočilo", tak 80% dnešních novinářů-demokratů bude velebit Putina a Rusko...

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS