Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Clovicku, az se naucite psat tak dobre  jako Steigerwald, nebute se muset trapit na nejakem plogu a delat poskoka abukum.

0 0
možnosti

"MF DNES tedy otáčí, ale ten obrat trvá jak u Titaniku"

MF DNES jde vždy s mocnými. Za komunistů s komunisty, za kapitalismu s českou pravicí. V zahraniční politice s USA a po nich s Německem či Velkou Británií. A v rámci USA dávají přednost republikánům před demokraty, ale když vládnou demokraté podporují je v jejich válečných dobrodružstvích. Nezáleží na tom, jestli se výše jmenovaní dopouští sebevětších zločinů. Zatím jsou nejmocnější na světě. Až si tuto pozici vybojuje Rusko s Čínou, MF DNES bude podlézat jim.

2 0
možnosti

J16a23r28a 43R47a31n61k

13. 3. 2014 3:49

Uz to prehanite, moc si tu ctivost vychutnavateRv

1 3
možnosti
Foto

Proboha. Jak to souvisí s tématem článku? A jak si to vychutnávám? Nechápu. Pomozte mi.

0 0
možnosti
Foto

pane Dušane, dnes jste trochu mimi mísu, dnes Rv

2 4
možnosti
Foto

Ach jo. Co se dá dělat. Takový je život. Již jsem doufal...

1 0
možnosti

jen hnidopišsky:  Onen pánSteigerwald zmínil nějaké datum, kdy ten expert ony SSmany viděl ?  Btw. experty jsme dotěchto krajin posílali v letech komunizmu . To jest bratru nejpozdějc v 89 roce.  jestli vašim SSmanům mohlo být 18-25 let v roce 42, tedy jim mohlo být MAX 65 - 72 let .  vy propagando Rv

2 3
možnosti
Foto

Vy jste pochopil špatně nejen mě, ale i pana Steigerwalda. Ve článku je to rozebráno dostatečně... Ale to není to podstatné. I to tam zmiňuji. Když budeme slovíčkařit: KS říká "Jeden expert od nás z Haiku...", Vy říkáte: "experty jsme do těchto krajin posílali v letech komunismu"... Z toho plyne, že expert z Haiku musel být současně i komunistický expert. Ježíši Kriste, to je to potom s těmi Haiku experty ještě horší, než jsem myslel! Díky za varování:-). Ten můj odhad věku ukazující nesmyslnost článku je v pořádku. Nicméně článek je trochu o něčem jiném.

2 2
možnosti

Ale o Rusku, jako komunistickem, je nejak ticho po pesine. Takze kdyz se ho uchopuji zrovna antikomuniste, je to usmevne. Myslim, ze by si v tom EUsoudruzi a jejich obdivovatele u nas, meli udelat nejdriv poradek. Aby nebyli za mimone.

3 0
možnosti

12. 3. 2014 16:52

Me by zajimalo, jetli za tyhle clanky dostavate nejaky prospevek z ruske ambasady nebo to delate z nadseni? To plati nejen pro vas.

3 3
možnosti
Foto

Ani ambasáda, ani nadšení. Jen konstatuji.

6 1
možnosti

O eurohujerech začíná čím dál víc platit to, co jsme říkávali o komunistech: mluví pravdu, jen když se spletou, a to taky lžou.

11 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS