Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Krádež varlat v Parlamentu

Policie ústy policejního prezidenta Vondráška naléhavě žádá o pomoc v závažné trestní věci, ke které došlo za bílého dne přímo v Parlamentu ČR. PČR hledá další svědky. Pokud jste ukradená varlata viděli, ihned volejte linku 158.

Policejní experti stanovili psychologický profil pachatele. Podle nich je tento nebezpečný člověk běloch středního věku, má kratší tmavé vlasy, řídký knírek s řídkou bradkou a nedávno měl pokaženou drahou vířivku (apel na závistivé sousedy). Je heterosexuál (to je dnes silně podezřelé a přitěžující) a dle policejních psychologů se může jednat o recidivistu, který to neudělal poprvé. Pokud tedy někomu ve vašem okolí schází varlata, případně se takový člověk stal obětí při pokusu o krádež koulí, okamžitě vše nahlaste. Tentokrát vynechejte pana Klímu (ten se teprve zaučuje) a obraťte se přímo na policii. Nestyďte se. To není udávání, děláte správnou věc.

Právní výklad: Ministerstvo vnitra vydalo varování, které potvrdil i nejvyšší státní zástupce JUDr. Igor Stříž. Zametením dezinformace pod koberec spácháte trestný čin zametení dezinformace pod koberec. Sazba je 5 až 10 let kriminálu. Pokud zametáte pod koberec v organizované skupině (např. úklidové firmy) hrozí i výjimečný trest. Někdy je těžké dezinformaci odlišit od vládního prohlášení, ale zde je situace naprosto jasná. Občan, který nemá gule není občan, ale biologická dezinformace. Nezahrávejte si se zákonem a s vládou. Vše hned udejte. Vláda vás sice nenechá padnout, ale umí být stejně přísná jako macecha.

Další informace k osobě pachatele: Je to člověk výbušné a prudké letory, neustále verbálně útočí na vládu a z jistého úhlu pohledu je podobný příslušníku japonské minority. Pozor, je nebezpečný a ozbrojený. Pokud ho spatříte, v žádném případě se ho nepokoušejte zadržet vlastními silami a raději zavolejte policejní hlídku.

Výše uvedené naléhavé sdělení ve společném a mimořádném televizním vystoupení k národu pronesl premiér Petr Fiala (dále jako poškozený) a policejní prezident Martin Vondrášek (dále jako vyšetřující). Ministr vnitra Vít Rakušan tam nebyl. Co Redla pustili z vazby, pořád z kouta komusi volá kryptomobilem, takže ani tehdy neměl čas něco rozumného dělat.

Tento brutální čin odsoudila celá vláda ČR a okamžitě se obula do Babiše i Putina. Tehdy nebylo ještě jasné, zda ti dva můžou i za uloupená varlata, vyloučit se to nedalo. Policie ihned prohledala celé Čapí hnízdo, ale po koulích ani vidu ani slechu. Další účelovka, rozhořčil se expremiér Babiš ve svém Čau lidi. Přece nebudu krást něco, na co nejsou bruselské dotace.

Ve prospěch pana Babiše opravdu hovoří ten fakt, že zcizená varlata nejsou bruselská (dotovaná), ale jedná se o česká vejce (nedotovaná a drahá) z ekologického domácího chovu. Poškozený s tímto rozhodnutím policie silně nesouhlasil a podal stížnost ministru spravedlnosti Blažkovi s žádostí o změnu dozorujícího státního zástupce. No, uvidíme, jak pořídí.

Policie sice zná přesné datum, kdy k trestnému činu došlo (1. 9. 2022), ale hodina jistá není. Pochopíte proč. V ten den, kdy došlo k útoku na nejvyššího ústavního činitele bylo Parlamentem projednáváno vyslovení nedůvěry naší úspěšné vládě. Jako vždy měl hlavní proslov pan Tomio Okamura. A ten v jisté fázi jednání pronesl následující obvinění:

Není ostuda nemít gule, ale holt někdo se s nimi rodí, někdo ne; ale chlap, co není chlap, nemá co dělat ve vedení naší země. Premiér Petr Fiala prostě není lídr ani osobnost, nemá respekt občanů, a nemá dokonce respekt ani jako předseda vlastní strany, natož jako premiér. Petr Fiala je slabý, nerozhodný, bez vize, bez odvahy, bez manažerských schopností, jen vysílá signály, které nikdo nepřijímá, a nikdo vlastně ani neví, co chce.“

Poškozený (s ohledem na citlivost věci nemůžeme přímo jmenovat premiéra Fialu) po Okamurově řeči znejistěl. Nenápadným pohybem, podobně jako když Václav Klaus zprivatizoval v Chile luxusní pero decentně zkontroloval patřičné místo. „Sakra! Okamura má zase pravdu, “ vyjekl tenkým hláskem překvapený poškozený.  A jako pokaždé vše zaznamenaly ruchové mikrofony. Následně bylo jednání Parlamentu na pět minut přerušeno a vchod do budovy byl ochrankou uzavřený. Ale pozdě. Varlata už byla fuč.

Policie stanovila několik vyšetřovacích verzí. V každém případě se jedná o útok na nejvyššího ústavního činitele a teroristický čin. Zpráva o tomto českém zvěrstvu se pomocí sociálních sítí okamžitě rozšířila po celém světě. Nejspíš za tou nežádoucí medializací stojí klidná síla, KDU-ČSL nebo Piráti, kteří v rámci pěti slepence umí pořádně vrazit kudlu do zad. Každý zlý jazyk, včetně mé osoby, by také podezíral paní Markétu Pekarovou Adamovou, že to byla ona, kdo o zmizelých varlatech informoval novináře. Však po ní policie hned šla. Ale paní Markéta má neprůstřelné alibi, které ji poskytl Marian Jurečka. Oba v inkriminovanou dobu údajně pletli svetry. Jurečka si prý při pletení tentokrát olizoval jen popraskané rty a byl střízlivý. Což policie akceptovala, znělo to věrohodně. Otázkou ovšem je, jestli to Marian Jurečka Pekarové nepotvrdil křivě, aby takto sám sobě vyrobil falešné alibi. Naše policie ale není blbá a prověřuje i pevnost takového tvrzení pana Jurečky. Za vodou ti dva vůbec nejsou!

Díky policii a státním zastupitelstvím řízenému legálnímu vynášení informací všechny redakce dostaly kompletní pětisetstránkový spis, takže i zde můžu uvést podrobné informace z ještě živé kauzy.

Vyšetřovací verze dle Policie České republiky:

1. Má v tom prsty zločinec Vladimír Vladimirovič Putin (na něj logicky padlo první podezření)

2. Má v tom prsty expremiér Andrej Babiš (toto byla ale falešná stopa)

3. Má v tom prsty teroristická skupina Al-Káida

4. Má v tom prsty neznámý pachatel čínské národnosti

5. Má v tom prsty ministr spravedlnosti Pavel Blažek

6. Má v tom prsty hejtman Martin Kuba

7. Má v tom prsty celý pěti slepenec a jedná se tedy o rozsáhlé zločinné spolčení

8. Má v tom prsty ministr vnitra Vít Rakušan

9. Má v tom prsty generální ředitel firmy STAN pan Mišák Michal Redl

10. Má v tom prsty myšák Mickey Mouse a americká CIA

11. Má v tom prsty Petr Mlejnek

12. Má v tom prsty Stanislav Polčák

13. Má v tom prsty Petr Gazdík

14. Má v tom prsty Petr Hlubuček

15. Má v tom prsty Markéta Pekarová Adamová (viz výše)

16. Má v tom prsty Marian Jurečka (viz výše)

17. Má v tom prsty říšský kancléř Olaf Scholz

18. Mají v tom prsty sudeťáci

19. Má v tom prsty pan Michal Klíma spolu s premiérem Petrem Fialou

Policie České republiky od samého počátku vyloučila jako pachatele poslance opozice. Tam mají gule všichni, tak proč by kradli něco, co už stejně mají. Je to logické. Na co by chlap potřeboval dvojí varlata, že ano. Opozice v tom proto nejela.

Motiv Olafa Scholze: Již dříve, při poslední návštěvě Prahy, si německý premiér občíhl místo činu a zaplatil si následně nájemného pachatele. Motivem je vyrazit z Fialy rychlé zrušení práva VETA, při hlasování v EU. Chlap, co nemá gule nemůže klást velký odpor. Tyto indicie jsou velice závažné.

Motiv Fialy a Klímy: Petr Fiala ve skutečnosti o nic nepřišel, stejně to dle Okamury neměl, vše si vymyslel a pod taktovkou podezřelého Michala Klímy loupež jen předstíral a podle využil Okamurovu kritiku. Fiala by tím získal záminku a důvod pro vyhlášení mimořádného stavu na neurčitou dobu, který potom nenápadně, pokud se koule nenajdou, přejde do vyhlášení stanného práva s následným honem na čarodějnice, vypínáním webů, měřením teploty v pokojích, kontrolou, zda občané nosí svetry, zatýkáním opozice a politickými procesy. Tyto indicie jsou ještě závažnější než u Olafa Scholze.

Policie to má skutečně těžké. Podezřelých je spousta, a i motiv je zatím nejasný. Pravděpodobně šlo skutečně o záměr poškodit dobré jméno České republiky před zahraničními partnery v NATO a EU. No řekněte, kde, ve vyspělém světě by zmizela přímo před objektivy kamer a před nejméně dvěma sty svědky (poslanci) ta nejvýše postavená varlata. To by se nemohlo stát ani v současném Rusku.

Doufejme, že tento sadistický trestný čin neskončí ad acta, jako dodnes nevyřešená brutální vražda prostitutky Otýlie Vranské. Policie má již takzvaných pomníčků dost i bez fialových varlat… Věc budeme dále sledovat.

Autor: Dušan Navrátil | pondělí 5.9.2022 7:03 | karma článku: 26,40 | přečteno: 855x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 93x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 163x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3898x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 903x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

KOMENTÁŘ: Trumpovy trampoty s potraty. Mohly by mu prohrát volby?

28. dubna 2024

Premium Donald Trump rozjíždí prezidentskou kampaň a průzkumy říkají, že to bude souboj prsa na prsa s Joem...

U Votic se srazila tři auta, ženu záchranáři letecky transportovali do Prahy

28. dubna 2024  15:57,  aktualizováno  16:33

U Votic na Benešovsku došlo k dopravní nehodě, havarovala zde tři osobní vozidla. Podle policie měl...

V Rakousku zemřel český turista, měl nehodu při jízdě na kajaku

28. dubna 2024  14:15,  aktualizováno  16:27

Při sobotní nehodě na kajaku nedaleko rakouské obce Scheffau zemřel 36letý Čech, uvedla rakouská...

Čína dokončuje „neviditelný“ bombardér. Máme lepší, řekl Pentagon

28. dubna 2024  16:26

Číňané oznámili představení svého „neviditelného“ (stealth) bombardéru H-20. Pentagon to ale moc...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.