Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Fialův Deštník proti drahotě a blýskání na lepší časy

Doba je zlá. Musíme si pomáhat. Proto současné vládě, která neví kudy kam, úplně zdarma nabízím řešení energetické krize. Vědecké řešení. Pomoci může skutečně každý z nás.

Vycházím z toho, že v současné době díky humanitární akci „Deštník proti drahotě“ existují miliony nevyužitých deštníků. A to je škoda. Přitom řešení nedostatku a drahoty energií se nabízí samo od sebe. Jen na to Fialova vláda dosud nepřišla.

Leydenská láhev

Vše je skutečně založeno na vědeckém základu. Vychází to z principu Leydenské láhve, který je známý minimálně od roku 1745. Pro vysvětlení. Leydenská láhev je vlastně elektrický kondenzátor, který sloužil jako zdroj elektrické energie při experimentech s elektřinou. Tento kondenzátor je v našem případě použitý jako zásobník elektřiny, kterou budeme čerpat z blesků. Stačí každý „Deštník proti drahotě“ doplnit přiměřeně dlouhým hromosvodem a čekat až zahřmí. Při troše štěstí blesk udeří do deštníkového hromosvodu a nabije onu modernizovanou Leydenskou láhev.

Tato zdarma získaná energie bude na všech poštách, které mají Czech Point přečerpána do obřích kontejnerů, obřích Leydenských lahví. Jen si musíte přímo na místě ověřit, zda tyto Leydenské zásobníky patří českému státu. Pokud ano, máte právo odběr odmítnout a elektřinu můžete poslat přímo do Německa. Ono to vyjde nastejno, protože se stejně všechno prodá na lipské burze.

Občan, který není uvědomělý a chtěl by energii křečkovat pro vlastní spotřebu, bude tvrdě sankcionován. Ve správním řízení mu bude hrozit pokuta až 200 tisíc Kč, v případě opakovaného porušení zákona mu bude Fialův „Deštník proti drahotě“ zabaven bez možnosti odvolání. Apeluji proto na všechny uvědomělé občany – nepodvádějte, nestojí to za to. Vše bude státem kontrolováno.

Pokud spatříte jiného, neuvědomělého občana, jak delší dobu pobíhá po okolí, na hromosvodu deštníku mu bliká zelená LED dioda (informace, že Leydenská láhev je plně nabitá), a přitom nemíří směrem k Czech Pointu, existuje důvodné podezření, že se jedná o energetického šmejda a keťase. Zde je na místě bolševická tvrdost. Takového „soukromníka“ okamžitě nahlaste na nejbližším oddělení Policie České republiky. Je možno využít i formulář „Bonzáček“ zveřejněný na webu naší vlády. V případě krajní nouze lze udání podat i na nádražní lampárně. A ti nejzodpovědnější z nás o všem můžou písemně informovat i vládního zmocněnce pro bonzování, pana Michala Klímu. Nestyďte se, děláte správnou věc.

Akce deštník s hromosvodem vyžaduje jisté organizační zázemí. Vůbec bych se nebál koordinaci svěřit firmě STAN a jejímu generálnímu řediteli panu Redlovi. Že je ve vazbě, to vůbec nevadí, vše může řídit legálně propašovaným kryptomobilem. Vidím v tom i příležitost pro český průmysl. V rámci restartu by hromosvody, Leydenské láhve a LED indikátory měla vyrábět Katóda Olomóc. Výběrové řízení není potřeba, celý přístrojový set z Katódy Olomóc za 29 990,- Kč je až neskutečně levný.

Podporu v rámci Evropské unie automaticky zajistí paní Ursula von der Leyen, která se jmenuje skoro jako ta Leydenská láhev. A ani premiér Fiala nevyjde zkrátka. Díky hromosvodu na jeho osobním deštníku tak zdarma získá výkonnou prutovou anténu. Tímto způsobem bude moci své signály vysílat s vyšší intenzitou a veřejnost tak bude lépe informovaná.

Je na místě upozornit i na jistá rizika. Jisté, minimální nebezpečí zde skutečně hrozí. Při opravdu silném úderu může dojít k elektrostatickému zježení vlasů, při extrémním výboji hrozí dokonce i úraz elektrickým proudem! I na to vláda musí myslet. Řešení ale existuje. Pokud na sobě budete mít tři silné svetry z přírodního materiálu, je to izolace, jak radí paní Markéta Pekarová Adamová, nic se vám zaručeně nestane. Pouze ucítíte příjemné teplo elektrického proudu. Takže vás to bude hřát dvakrát. Zatopíte Putinovi a sami se ještě u toho zahřejete. No, a koho by to přizabilo, tak holt měl smůlu. Měl nosit ty svetry.

Na své si přijdou i domácí kutilové. Aktivní a zodpovědní občané, „grýndýlové“, mohou na hromosvod připevnit vrtulku pohánějící malý generátor elektrického proudu. Když nebude bouřka a bude foukat vítr, máme další elektřinu zdarma. Z větrů. A když nebude ani foukat, můžeme vrtulku roztáčet ručně a opět máme energii zadarmo. A jako bonus navíc se při té ruční výrobě elektřiny zase zahřejete.

Ti nejzručnější kutilové Fialův „Deštník proti drahotě“ osadí i solárními články. To už bude High Tech. Tím tomu nasadí korunu. Správnou aplikací všech těchto technických postupů vznikne z milionů Fialových deštníků Milion chvilek pro elektřinu.

Policejní prezident Vondrášek na tiskové konferenci zaručil, že i když tyto vrtulky a solární články nebudou mít patřičnou homologaci, policisté pokuty udělovat nebudou. Jako obvykle se budou tvářit, že nic nevidí.

Na samý závěr bych si dovolil apelovat na naši vládu citátem z večerníčků o Trautenberkovi:

Jsme chudí, jsme. Potřebujeme elektřinu, potřebujeme! Tak alou, sebranko!”

Autor: Dušan Navrátil | středa 24.8.2022 7:19 | karma článku: 25,60 | přečteno: 982x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 93x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 163x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3896x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 903x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Kongresmanka z Ukrajiny byla proti pomoci. Zrada, říká její rodné město

27. dubna 2024  15:18

Neochota americké kongresmanky ukrajinského původu Victorie Spartzové hlasovat pro balíček pomoci...

Finský vládní poslanec se opil a vystřelil. Ponese následky, vzkázala šéfka strany

27. dubna 2024  14:23

Finský poslanec z krajně pravicové Strany Finů, která je součástí nynější vlády, se v pátek zapletl...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.