Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Česko jásá – Bradáčová bude prezidentkou

Vznikne zde policejně prokurátorská diktatura. Co víc si přát. Každému bude pomoženo, každý bude chráněn. I proti své vůli, v zájmu jeho dobra.

V panoptiku exotických prezidentských kandidátů výrazně ostatní konkurenty válcuje několik silných figur ženského pohlaví. Škarohlíd, a to já nejsem, by je nazval hvězdou pěchotou.

Lenka Bradáčová. Má vlastní zkušenost se státním zastupitelstvím, kde Lenka Bradáčová páchá spravedlnost je veskrze pozitivní. Rád se o ni podělím. Na podzim roku 2019 jsem byl nucen na ředitele Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) Dragouna podat trestní oznámení. Bylo zameteno pod koberec. A zde se vyznamenala „svatá a čistá“ JUDr. Lenka Bradáčová z VSZ Praha. Dostal jsem informaci, že věc byla tehdy postoupena na Městské státní zastupitelství v Praze, které mě bude o výsledku informovat. Na odpověď jsem čekal asi dva roky :-) :-) :-). Na poměry naší justice kratičký moment :-) :-) :-). Nicméně jako občan jsem měl takový neurčitý pocit: „netrvá to nějak dlouho?“ Takže jsem paní Lenku z VSZ Praha písemně kontaktoval. Asi jsem dostatečně šoupal nohama a žmoulal v ruce čepici, neb se mi dostalo uspokojivého vysvětlení. Ono prý došlo k nedorozumění a omylu, oni zapomněli atd. Jsem tedy spokojen a šťasten. Naši orgáni fungují, jak mají. Vše je v pořádku a čistá Lenka Bradáčová je opravdu čistá. To se mi ulevilo. Sice se na obloze objevil tmavý mráček, nikde v té odpovědi jsem nenašel kouzelná slůvka „omlouváme se“, ale nešť. Hlavně, že to dobře dopadlo... GIBS a státní zastupitelství si přece rozvracet nedáme! To by nebyl čas na poctivou práci...

Podle TV NOVA Bradáčová pro svůj mediální obraz „neústupné, neúplatné, neúprosné a přitom spravedlivé“ státní zástupkyně získala přezdívku „Cattani v sukních“. Mediální obraz je mediální obraz a ne realita. Co by na to asi řekla exministryně spravedlnosti Mgr. Benešová je každému, kdo sleduje média jasné. V justičních kruzích je ředitel GIBS Dragoun považován za blízkého spojence pražské vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové. Takže, tak to tu chodí. Sakra, něco se děje s mým mediálním obrazem. Bliká to, zrní to, lítají tam pruhy. Asi špatný signál. Naskakuje tam text, kterému nerozumím „signal loss“ a „investigation loss“. Klepání na monitor vůbec nepomáhá. Asi mi ruší příjem mediálního obrazu jakýsi Koudelka z BIS Chvojkovice – Brod. „Noo, zřejmě slušnej oddíl, noo!!!“ Žádní čučkaři!

Někteří policajti zastávají názor, že: „Nejsou poctiví občané. Jsou jen občané nedostatečně vyslechnutí.“ To se musí napravit. Tím se naplní sen mnoha policistů. Bradáčová for president!

Miroslava Němcová. Paní Miroslava by se měla řídit podle repliky z filmu Vrchní, prchni! „Chtěl jsem být knihkupec, vyučil jsem se jako knihkupec a doteď jsem knihkupec.“ Jí i nám by se ulevilo, kdyby se tak chovala. Její fanatický antikomunistický postoj byl aktuální po roce 1989. Ale mlet pořád to samé 33 let? Hystericky, jako španělský inkvizitor? Nějaké jiné téma by nebylo? Nevím, proti čemu bude dnes bojovat, když KSČM již v parlamentu není. Možná se bude realizovat v soutěži o národního ptáka. To dnes každého občana moc trápí. Z Hradu by tak vznikl holubník. Vymezovat se proti něčemu, co padlo, kde nehrozí represe, je dnes snadné. To svede kdekdo. Může se ale přestěhovat do Severní Koreje a tam bojovat proti komunismu. Bude-li stejně statečná, jako se projevila při pandemii covid 19, tamní režim určitě svrhne.

Jana Bobošíková. „Bobovize“ a hodná holka. Chlubila se, že je kamarádka všech prezidentů. Kamarádila se i s Masarykem? Když v roce 1985 ve svazácké uniformě předávala tehdejšímu prezidentovi Gustavu Husákovi kytici, moc jí to slušelo. Dvakrát kandidovala na funkci prezidentky, dvakrát do Poslanecké sněmovny, dvakrát do Senátu, dvakrát do Evropského parlamentu. Kandidovala na pozici generální ředitelky České televize. Kandidovala i na post primátorky Prahy. Ona je skutečně „věčná kandidátka“ na jakoukoliv funkci. Ale nikdo ji nechce, vyšlo jí to jen jednou v roce 2004 do EP.

Nejkomičtější bylo její uskupení, blok Hlavu vzhůru z roku 2013 s ukradeným sloganem „metelesku blesku“.  Bobošíková to tehdy skutečně tak nějak, v podstatě vedla. A jako vždy to dopadlo stejně. Ono těch politických aktivit a funkcí bylo víc, ale to napsané už stačí. Je to naprosto nepoužitelná osoba. Jediné využití by se snad našlo jako kořist pro „lovce komunistů“, paní Němcovou. Když došli komunisté, musí Němcové stačit i pouzí svazáci.

Do skutečných prezidentských voleb zbývá víc než rok, takže je jisté, že se objeví ještě zábavnější, a ještě obskurnější figury. Bude to připomínat pokleslou reality show „Česko hledá prezidenta“. Lze to vyhodnotit dvěma způsoby. Zaprvé – přímá volba prezidenta je úplná blbost, když může kandidovat i „Pepek Vyskoč“. Zadruhé – přímá volba prezidenta je úžasná věc, vrchol demokracie, když může kandidovat i „Pepek Vyskoč“. Tak, či onak, sranda bude určitě.

Autor: Dušan Navrátil | úterý 8.2.2022 6:40 | karma článku: 23,63 | přečteno: 664x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 93x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 163x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3900x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 903x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Klaus vystupuje k dvacátém výročí vstupu do EU. Vydá se opět i na Blaník

29. dubna 2024  11:35,  aktualizováno  13:31

Přímý přenos Exprezident Václav Klaus vystoupí při příležitosti dvacátého výročí vstupu České republiky do...

Skotský premiér Yousaf po roce rezignoval, doplatil na rozchod se zelenými

29. dubna 2024  13:28

Skotský premiér Humza Yousaf v pondělí oznámil rezignaci. Po ukončení koaliční spolupráce jeho...

Jak se chystá převrat. V Německu začal proces s Říšskými občany

29. dubna 2024  7:35,  aktualizováno  13:22

Z členství v teroristické organizaci a z přípravy vlastizrádného aktu se od pondělka před soudem ve...

Vyšetřování Vrbětic končí. Nemůžeme očekávat spolupráci Ruska, řekl Rakušan

29. dubna 2024  12:20,  aktualizováno  13:21

„Je prokázáno, že oba výbuchy provedli příslušníci ruské zpravodajské služby GRU. Jejich motivem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.