Jsou čtyři Ukrajiny

4. 06. 2014 14:14:14
První proruská a druhá prozápadní - hodnoceno politicky. Třetí před Majdanem, čtvrtá po Majdanu - hodnoceno podle kriminality Ukrajinců.

Možná jste si toho povšimli také. Česká média před událostmi na Majdanu referovala o Ukrajincích vesměs negativně. Ukrajinec, to bylo synonymum pro mafiána nebo levnou pracovní sílu. Kutil a archeolog Přemek Podlaha by mohl vyprávět, co se jeho týmu podařilo vykopat na vlastní zahradě.

Točily se publicistické pořady popisující, jak ukrajinští kmotři a bossové okrádají své soukmenovce. Desátky si vybírali přímo u autobusů vozících tyto nešťastníky zpět do vlasti. Dost je odírali, někdy pod zástěrkou obskurních organizací, které Ukrajincům zajišťovaly pracovní povolení atd.

Ukrajinské gangy si v rámci konkurence ruské a kosovsko-albánské mafie také vedly dobře, a co se týče krutosti, nezůstávaly v ničem pozadu. Vydírání podnikatelů, vymáhání dluhů, racketeering, nájemné vraždy, organizovaná prostituce. Média nás tím krmila tak dlouho, až vytvořila negativní obraz této národnosti. Když se řeklo Ukrajinec tak křesťan se pokřižoval a ateista konvertoval k budhismu.

Ale náhle, jako když utne. Stal se zázrak - úplné Lourdy. Co Ukrajinec, to Mirek Dušín. Co Ukrajinka, to Matka Tereza. Jak je to možné? Proč česká média tak otočila? Během několika měsíců tu máme úplně jiný obraz Ukrajinců. Téměř všichni jsou podle našich sdělovacích prostředků demokraticky a prozápadně naladěni. Každý z nich mluví moudře a státotvorně, jako kniha. I Moravec z ČT by se rétoricky lecčemu přiučil.

Kde jsou ti mafiáni, vyděrači a prostitutky? Ze dne na den zmizeli jak mávnutím kouzelného proutku. Dlouho jsem tomu nemohl přijít na kloub. Protože mým idolem je Česká policie, použil jsem její vyšetřovací postupy. Díky nim jsem dospěl k šokujícím odhalením, na jejichž konci není ale nikdo odhalen. Inu, jsou to české policejní metody.

Moje první vyšetřovací verze byla, že za tím musí být Ištvan, Šlachta, Bradáčová a Moravec. Proč? Jedině tito čtyři mušketýři práva, policie a médií by byli schopni provést mezinárodní realizaci obřích rozměrů. Výsledkem takového brutálního zákroku by bylo zničení veškeré korupce a zločinnosti na Ukrajině. A že jí tam je.

Indicie svědčící pro tuto verzi byly tři: Ukrajinský parlament byl paralyzován. U Janukoviče bylo nalezeno zlato neznámého původu. Česko chtělo spustit zpravodajskou televizní stanici a z Prahy vysílat v ruštině na Ukrajinu. Tím by Moravec dorazil zbytek ukrajinské populace, která by nebyla ve vazbě. Jeho Весёлые картинки (Vesjolyje kartinki) by byly smrtícím koktejlem. Domorodci, kterým chybí imunita otrlých Čechů, by padali po statisících. Virový zabiják Ebola je proti Moravcovým pořadům neškodnou rýmou.

Indicie svědčící proti: Právě ta vazba. I když česká média zprávy překrucují a ohýbají, nešlo by ututlat, že všichni Ukrajinci jsou ve vazbě. Když by na Ukrajině nikdo nezvedal telefon, provalilo by se to. A dále: Nebyla nalezena žádná dámská kabelka v ceně sto tisíc ukrajinských hřiven. Modus operandi, jak říkáme my, čmuchalové, naprosto nesedí. Takže výše uvedení kumpáni v tom prsty nemají. Musí to být jiní vykukové.

Tím se nám okruh možných pachatelů radikálně zúžil. A potom to šlo jak po másle. Nebudu vás napínat. Investigativním šetřením se zjistilo, že to spáchali Schwarzenberg se svým komplicem Kocábem. Ano, tito dva kovaní pravdoláskaři způsobili očistu ukrajinského národa. Stačila jedna jejich návštěva Majdanu a ukrajinský lid se změnil k lepšímu. Žádní mafiáni, žádní vyděrači, žádní korupčníci, žádní nájemní vrazi, žádné prostitutky. Pouze samí slušní lidé.

Scholastikové a politologové se dodnes přou, kde je zakopaný pes. K takovému obratu celého národa totiž došlo v historii lidstva poprvé. A dvě české hlavy byly u toho! Máme být na co hrdi. Vysvětlení se nabízí hned několik.

Schwarzenberg svým klímáním nakazil celý ukrajinský lid. Usnuli všichni. Prozápadní i proruští. Poctiví, ale i lumpové, včetně oligarchů. A když se spí, tak se nepáchá. Nemá náhodou Schwarzenberg ve znaku šípkovou růži? Procitnutí do reality bude ovšem hodně drsné...

Také není vyloučeno, že Kocáb svým šarmem zhypnotizoval a na místě polepšil celý Majdan. A pomocí televize se mu to podařilo přenést i na zbytek ukrajinské populace. Nebyl by to první případ zneužití tohoto média k šamanským rituálům.

Ať tak či onak, efektu bylo dosaženo. Pravda a láska zvítězila... však víte. Výsledkem těchto paranormálních aktivit je, že česká média píší o polepšených Ukrajincích již jen pěkně. A to je správné, tak to má být.

Autor: Dušan Navrátil | středa 4.6.2014 14:14 | karma článku: 32.06 | přečteno: 1633x

Další články blogera

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 93 | Diskuse

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma článku: 6.58 | Přečteno: 162 | Diskuse

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma článku: 23.40 | Přečteno: 3646 | Diskuse

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma článku: 20.94 | Přečteno: 444 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.09 | Přečteno: 198 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 77 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 20.88 | Přečteno: 513 | Diskuse

Michal Merhaut

František Dvořák – archeologií proti nacistům

Do dveří kolínského muzea vešlo několik mužů, jeden po druhém, s potřebným časovým rozestupem. Hlavní bylo, ničím na sebe nepoutat pozornost okolí. Byl letní podvečer roku 1941.

18.3.2024 v 8:12 | Karma článku: 16.07 | Přečteno: 223 | Diskuse
Počet článků 143 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2284

Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.
 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...